Camdaki Kız 13.Bölüm fragmanı izle!

Camdaki Kız 13.Bölüm fragmanı izle!
Camdaki Kız 13.Bölüm fragmanı izle yayında. 23 Eylül akşamında Kanal D ekranlarında son bölümü izleyenlerle buluşan Camdaki Kız 13.Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Camdaki Kız 13.Bölüm fragmanı izle yayında. 23 Eylül akşamında Kanal D ekranlarında son bölümü izleyenleriyle buluşan Camdaki Kız 13.Bölüm fragmanı yayına girdi mi?

Camdaki Kız 13.Bölüm fragmanı izle linkini merak edenler arayışta. 23 Eylül Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız son bölümünde; Nalan, Koroğlu Konağı’na ve yeni hayatına alışmak için daha cesur adımlar atmaya çalışmaktadır.

Tako, Nalan’dan güç alarak kendini annesi ile yapacağı görüşmeye hazırlamaktadır. Nalan’ın kendisini sıkıştıran gazetecilere verdiği cevaplar konakta gergin anlara neden olur ve Rafet’in öfkesinden Nalan da payını alır. Feride’nin karşı eve taşınmış olması ise Muzaffer’in gidiş kararını şimdilik ertelemesine sebep olmuştur.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın yayınlanan 12. bölüm tanıtımına Hayri’nin ekranda ilk kez gözüktüğü sahne damgasını vurdu. Geçen sezon finalinden bu yana çok merak edilen Hayri karakterini sevilen oyuncu Cihangir Ceyhan canlandıracak. Perşembe akşamı (23 Eylül) yayınlanacak yeni bölümde ilk kez izleyicisi karşısına çıkacak olan Hayri’nin hikayesi de daha şimdiden merak konusu oldu.