Camdaki Kız 18. bölüm fragmanı izle » Camdaki Kız yeni bölüm ilk sahne ön izleme

Camdaki Kız 18. bölüm fragmanı izle » Camdaki Kız yeni bölüm ilk sahne ön izleme
Camdaki Kız 18. bölüm fragmanı izlemek için dizi yakından takip edenler arayışta. 28 Ekim akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan son bölümde Rafet sonunda şirket adına karar verir. Peki, Camdaki Kız 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Camdaki Kız dizisi 17. son bölüm ile 28 Ekim akşamında Kanal D ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun oynadığı Camdaki Kız 17. son bölümde; Rafet’in şirket geleceği için vereceği kararlar şekillenir, ancak bu kararlar beklendiği gibi olmayacaktır.

Gülcihan ve Rafet’in evliliklerinin 40. yıl kutlamasında yayınlanan görüntüler, Rafet’in fenalaşmasına ve Koroğlu konağının iyice karışmasına neden olur. Sedat, Cana ile görüntülerini yayınlatanın Selen olduğunu düşünür. Alp ile arasını düzelten Cana ise evliliğinde son bir şans kazanır ve bunu değerlendirmeye karar verir.

Feride, Nalan ve Sedat’ın evliliğini kurtarmak için farklı yollara başvururken, Hayri de aklından Nalan’ı atamaz. Feride ve Adil ile uzun yemeğe çıkan Nalan, geçmişi sorgulamayı bırakmaz ve Feride’ye sorular sorar. Rafet’in şirket geleceği için vereceği kararlar şekillenir, ancak bu kararlar beklendiği gibi olmayacaktır.