Camdaki Kız 19. bölüm full izle

Camdaki Kız 19. bölüm full izle
Camdaki Kız 19. bölüm full izlenmek için yayında. Perşembe akşamlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin son bölümü tek parça halinde Youtube de.

Camdaki Kız 19. bölüm izlenmek için yayında. 11 Kasım Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız son bölümünde; Sedat, Nalan’a boşanmak istediğini söyledikten sonra dünyası başına yıkılan Nalan konağı terk eder. Konağa yaptığı beklenmedik ziyarette Nalan’ın gittiğini öğrenen Feride, soğuk rüzgarlar estirir.

Sedat’ın hisselerini Cavit’e sattığını öğrenen Rafet soluğu Cavit’in yanında alır. Levent’in yokluğuna alışamayan Selen, Nalan’ı ziyaret eder ve onu Sedat’ı döndürmesi için ikna etmeye çalışır.

Rafet’in Yönetim Kurulu’ndan ayrılmayacağını açıklaması ve yarattığı kaos, Selen’in evi terk etmesine Sedat’ın da hisselerini Cavit’e satmayı teklif etmesine neden olur. Gülcihan olanlardan Rafet’i suçlarken Nalan, Sedat’tan haber alamadığı için çok endişelidir. Koroğlu Konağı’nda olup bitenleri ne yapıp edip öğrenen Feride, kendi yöntemlerini uygulamaya koyulur.