Camdaki Kız 23. Bölüm Fragmanı izle! Camdaki Kız Yeni Bölüm İlk Sahne

Camdaki Kız 23. Bölüm Fragmanı izle! Camdaki Kız Yeni Bölüm İlk Sahne
Camdaki Kız 23. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Perşembe akşamında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Camdaki Kız 23. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 2 Aralık Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız son bölümünde; Babasının peşine takılan Nalan, Adil’in beklenmedik ziyaretine şahit olur.

Hayri’yle Melisa’nın karşılaşmasını engelleyen Muzo, Nalan’ın söylediklerinden sonra Melisa ile yalan ilişkisine devam etmek zorunda hisseder. Sedat, Melisa ile ilgili bildiği gerçekleri Muzo’ya söylemenin bir yolunu ararken, Melisa’nın da Sedat ile ilgili bir planı vardır.

Feride’nin Adil hakkındaki şüpheleri artınca, Nalan’dan Adil’i takip etmesini ve kendisini her adımından haberdar etmesini ister. Babasının peşine takılan Nalan, Adil’in beklenmedik ziyaretine şahit olur.

Adil’i Cana ile gören Nalan; Cana’nın evine giderek onu babasından uzak durması konusunda uyarır. Cana ise parasız kaldığı için Alp’in güvenini tekrar kazanmaya çalışırken, Adil’le konuşmayı sürdürür.

Yeni otel için düzenlenen basın toplantısında Nalan’a yöneltilen sorular ve ilgi Sedat’ı sinirlendirir. Muzo’nun kız arkadaşı olduğunu öğrenen Gülcihan, Melisa ile tanışmak için konakta yemek organize eder.