Ünlü oyuncu Hamza Yazıcı isyan etti

Ünlü oyuncu Hamza Yazıcı isyan etti
'Çok Güzel Hareketler 2' ile adından sıkça bahsettiren ve Camdaki Kız' dizisindeki Tako karakteriyle yıldızını parlatan Hamza Yazıcı ile sevgilisi Şenay Forbes'in fotoğraflarına gelen çirkin yorumlar pes dedirtti.

İnsanlık bitmiş dedirten mesajlar

Sosyal medya platformlarında sahte profillerin son zamanlarda artış göstermesi sonrası olumlu yorumlar yapanlar kadar, olumsuz ve hakaret içerikli yorumlar da yapılıyor. Bu profillerin son hedefi de Camdaki Kız''ın Tako''su Hamza Yazıcı ve sevgilisi Şenay Forbes oldu.

Yazıcı, önceki gün sevgilisi Şenay Forbes ile Alaçatı’da görüntülendi. Hamza Yazıcı, sevgilisi ile fotoğraflarına gelen çirkin mesajları ifşa etti. Ünlü oyuncu, yapılan çirkin yorumlar karşısında adeta isyan etti.

"O BANA YÜRÜDÜ BEN DE KOŞTUM"

Şenay Forbes ile ilişkisi hakkında da konuşan Hamza Yazıcı, "Bana ''sempatiksin'' diye yürüdü. İlk atak ondan geldi. Ben de elimden geleni ardıma koymadım, onun koştuğu kadar koştum." dedi.

"BEYİNLERİNİZ CÜCE"

Yazıcı “Umarım sizin de ailelerinize böyle yorumlar yapılır. Bizim canımızı sıktığınız gibi sizin de canınız sıkılır. Beyinleriniz cüce, kalbiniz sakat kalmış. İnandığınız her şey başınıza yıkılır umarım. Sağlıksızca kalın” diye konuştu.

İŞTE GELEN O MESAJLAR:

 

İlgili Haberler