Canlı yayında bomba iddia: "AKP 3 bloka bölündü"

Canlı yayında bomba iddia: "AKP 3 bloka bölündü"
Ahu Özyurt'un konuğu olan Murat Keçeciler, AKP'nin 3 ayrı bloka ayrıldığını ve bu blokları Süleyman Soylu-Abdülhamit Gül, Berat Albayrak ve Numan Kurtulmuş'un oluşturduğunu söyledi.

Sputnik Radyo'da yayınlanan gazeteci Ahu Özyurt'un sunduğu Fotoğrafın Tamamı programının konukları avukat Murat Keçeciler ve Yayıncılar Birliği Genel Başkanı Kenan Kocatürk konuk oldu.

ANAP'tan 4 dönem milletvekilliği ve bakanlık yapan Mehmet Keçeciler'in oğlu olan Murat Keçeciler, canlı yayında AKP ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Keçeciler, iktidar partisinin 3'e bölündüğünü öne sürdü.

AKP'deki blokları "Süleyman Soylu - Abdülhamit Gül ekibi, Berat Albayrak ekibi ve orta yolcu Numan Kurtulmuş ekibi" olarak belirten Keçeciler, şöyle devam etti:

"AKP GİDEREK MHP ETKİSİNE GİRİYOR"

“Böyle zamanlar dünyanın her yerinde siyasi fay kırılmalarını tetikler. Türkiye’de seçmenin kritik kararlarında ekonomik kaygıların daha da belirleyici olduğunu gösteriyor.

AK Parti artık giderek daha çok MHP etkisine girmiş durumda. Bundan rahatsız olanlar için iki de seçenek var. Deva ve Gelecek Partileri. Babacan’ın partisi, pandemi gündeminde kaldı deniyordu ama bu süreçte siyaset yapma şekli, iş yapma şekli değişiyor. Konvansiyonel medyada göstermeseniz de vatandaş onları bulacaktır."