İsmail Saymaz Veyis Ateş'in yalanını yakaladı

İsmail Saymaz Veyis Ateş'in yalanını yakaladı
Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 Milyon Euro istediği iddia edilen Veyis Ateş, iddiaları reddedince canlı yayında smail Saymaz "Doğru söylemiyorsun, kaydı dinledim" yanıtı verdi.

Haberturk TV''den istifa eden ekran yüzü Veyis Ateş, Sedat Peker''in açıklamalarından sonra Sezgin Baran Korkmaz ile ilişkileri ve gündeme gelen ses kayıtları ile ilgili Halk TV''de gazeteci İsmail Saymaz''ın sorularını yanıtladı. 

Sezgin Baran Korkmaz''dan 10 Miyon Euro istediği iddia edilen Veyis Ateş ile İsmail Saymaz arasında tartışma yaşandı.

İşte o konuşma:

''YALAN SÖYLÜYORSUN''

İsmail Saymaz: Böyle bir konuşma olmadı mı?

Veyis Ateş: Böyle bir konuşma yok.

İsmail Saymaz: Doğru söylemiyorsun. Ben bu konuşmayı dinledim. Sen bu konuşmada diyorsun ki, “Senle ilgili beklenti ve istediklerini sesini çıkarmadan bir süre sakince beklemen lazım. Samimiyetini göstersin gerekini yaparız dediler” O da sana diyor ki “Samimiyetimi nasıl göstereceğim abi.” sen diyorsun ki sana söz ettiğim zamanı meblağı istiyorlar. Korkmaz, 10 milyon avroyu gösterdiğim zaman… Sen diyorsun ki, onlar çok güçlü pozisyonda olduğu için olur mu olmaz mı diye sormadım. Burada 10 milyon avro geçiyor. Korkmazdan bir meblağ talep edildiğini söylüyorsun. Bunu nasıl açıklıyorsun

Veyis Ateş: Bu kayıt neredeyse bana da verin ben kendi ellerimle götüreyim bu bir dinlensin. 7 aydan beri çıkmayan konuşmam neresi önü neresi arkası bilmediğim bir konuşmadan bahsediyorum. Ben böyle bir konuşma yapmadım, 10 milyon avro istemedim.

İsmail Saymaz: Sana söz ettiğim meblağı istiyorlar dedin mi? 

İlgili Haberler