Uğur Dündar'dan Yılmaz Özdil tweeti. Özdil okuduğunda gözyaşlarına hakim olamadı

Uğur Dündar'dan Yılmaz Özdil tweeti. Özdil okuduğunda gözyaşlarına hakim olamadı
HDP’ye yönelik açıklamaları sonrası eleştirilerin hedefi olan Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’e gazeteci Uğur Dündar sahip çıktı.

Sözcü yazar Yılmaz Özdil, katıldığı canlı HDP’ye dair yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem oldu.

Özdil, HDP’yle ilgili açıklamasında “Demokrasi tarihimiz açısından baktığımızda seçmenine yalan söylemeyen tek parti HDP’dir. HDP milletvekilleri, parti yöneticileri vatandaşa oy isterken ne dediyse seçildikten sonra birebir onu yapmıştır. Ben görüşlerine katılmam, tekrar söylüyorum. Onlar da biliyor, ben de yazıyorum. Ama dışarıdayken. İçerideyken adamın arkasından yazmak kahpeliktir, kalleşliktir, pusu kurmaktır. Dışarıdayken suratına söylerim. HDP seçmenine yalan söylemeyen tarihteki tek partidir” ifadelerini kullandı.

DÜNDAR''DAN ÖZDİL''E DESTEK 

Gazeteci Uğur Dündar, de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Yılmaz Özdil’e destek verdi.

Dündar paylaşımında, “Yılmaz Özdil yurtseverdir. Türkiye sevdalısı, katıksız Atatürkçü ve Atatürk milliyetçisidir. Asla yalnız değildir...” ifadelerini kullandı.

SEDAT PEKER DE DESTEK ÇIKTI

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla Özdil’e sahip çıktı.

Peker, ”Osman Öcalan’ı (şeytanı bol olsun) televizyona çıkarıp oy isteyenler, HDP’yi bir kenara bırakın direk Abdullah Öcalan’dan oy isteyenler, HDP’nin fikirlerini hiçbir zaman beğenmediğini söyleyen Yılmaz Özdil’e atıp tutuyorlar” diyen Peker, ”Varlığıyla onur duyduğumuz Yılmaz Özdil Ağabey’in dostluğu da düşmanlığı da mertçedir. HDP konusundaki açıklamaları da tam bu yöndedir. Karşı görüşünde olduğun insana hatta düşmanına bile adil olmak gerekir” diye yazdı.

 

 

İlgili Haberler