Canlı yayının ardından Yıldırım ve İmamoğlu’ndan açıklama

Canlı yayının ardından Yıldırım ve İmamoğlu’ndan açıklama
Türkiye’nin kilitlendiği canlı yayının ardından Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nden ayrı ayrı çıkan İmamoğlu ve Yıldırım bazın mensuplarına kısa birer açıklamada bulundu.

Ortak yayının ardından açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, "Umuyorum bu bir başlangıç olur. Bu emeği geçiren tüm medya kuruluşlarına, basın emekçilerine teşekkür ediyorum. Kararı İstanbullular verecektir. Milletimiz iradesini 23 Haziran'da gösterecektir. Her şey çok güzel olacak" dedi.

İmamoğlu’nun ardından Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nden çıkan Binali Yıldırım ise “Uzun bir aradan sonra Belediye başkan adayları bir araya geldi. Canlı yayında İstanbul’u konuştuk. 23 Haziran seçimlerini konuştuk. Her bir aday Ekrem Bey CHP adayı ve Binali Yıldırım olarak ben sorulan sorulara gayet samimiyetle cevap verdik. Tabi süre uzatılmasına rağmen yapacaklarımızın vaatlerimizin ancak yarısını anlatabildik. Ama İstanbulları uykusuz bırakmak gibi bir hakkımızın olduğunu düşünmüyorum. Biz düşüncelerimizi paylaştık. Kararı İstanbul halkı verecek. İnşallah İstanbul’da samimiyet ve tecrübe kazanacak. İş ehlinin karar İstanbullunun. Bundan sonraki seçimlerde başka adaylar benzer şeyleri yaparlarsa bu İstanbul için de hayırlı olur, milletimizin kucaklaşması kaynaşması için de güzel bir iş olur diye düşünüyorum. Çay davetini detayları sonra ortaya çıkar” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler