Çarpışma 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Çarpışma 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Yayın hayatına yeni başlamasına rağmen izleyiciyi etkisi altına almayı başaran Çarpışma 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, Aylin ilaçlarını içmeyip krize giren Veli'ye yardım ediyor. 

Çarpışma 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe gecelerinin büyük bir heyecanla takip edilen dizisi Çarpışma'da Veli, Zeynep'in kızı Aylin'i rehin almıştı. Zeynep, Veli'nin elinden kaçmayı başarmıştı fakat Aylin orada kalmıştı. Çarpışma'nın yeni bölümünde ise, Veli karakteri ilaçlarını içmediği için krize giriyor. Aylin ise yere yığılan Veli'ye yardım ederek ilaçlarını içmesine yardımcı oluyor ve "Geçecek, iyileşeceksin sonra birlikte anneme gideceğizé diyor. Aylin'in bu sözleri seyircinin şimdiden yüreklerini burkacağa benziyor. Öte yandan Yakup, Meral'i Cemre'yi öldürmekle tehdit ediyor. Cemre'nin başına dayadığı silah ile "Kimin öleceğine Meral karar verecek diyor" Meral'in ani hareketi ile Yakup'un elinden kurtuluyor ve Kerem ile boğaz boğaza geliyor. Son sahnede silah ateş alıyor. Kerem mi, yoksa Yakup mu vuruluyor? Merak konusu oldu. Yeni bölümde bakalım neler olacak?

ÇARPIŞMA 6. BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin 6. bölüm fragmanı diziseverler ile buluştu. Yeni bölüm fragmanı izlemek için haberde bulunan video butonuna tıklayarak izleyebilirsiniz.

screenshot_5-023.png

ÇARPIŞMA DİZİSİ 5.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı çarpışma dizisinde 5.bölüm yayınlandı. Diziyi ekran başında izleyemeyenler ise dizinin 5.bölümünde neler olduğunu araştırıyor. 

4. Bölümde nefesleri kesen aksiyon sahneleri Çarpışma’nın son bölümünde de devam ederken, Adalı’nın Zeynep’i bulmak için canını hiçe sayıyor. Veli’nin ateş açtığı Adalı karakteri, rehin alınan Zeynep için de son derece endişelidir. Bölüm boyunca büyük heyecanın yaşandığı dizide Zeynep karakterinin, kendisinden ödün vermeden kızını görmeyi başarması ise izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.