Çarpışma yeni bölümde neler olacak? Yeni fragman yayınlandı mı?

Çarpışma yeni bölümde neler olacak? Yeni fragman yayınlandı mı?
Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun paylaştığı Çarpışma dizisi yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Son bölümü ile sosyal medyada büyük bir etki bırakan dizinin yeni bölümü ile ilgili tüm detaylar...

Perşembe günlerinin sevilen dizisi Çarpışma’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde Cansız ve Kadir’den Adem’in intikamını almaya ant için Veli, Kadir’i öldürmek üzere Selim’le bir plan yapar. Cansız, Zeynep’ten öğrendikleriyle son anda Kadir’in vurulmasına engel olmaya çalışsa da, Selim, Kadir’i vurur. İşte detaylar...

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Çarpışma 16. Bölümünde; Kerem’i özgürlüğüne kavuşturmak için Kadir ve Cemre var güçlerini ortaya koydu. Zeynep ve Serpil de başka bir koldan onlara destek olur. Zeynep’in ikna ettiği Meral, Yakup’un yerini söyledi ve Kadir onu yakaladı. Kadir, Ömer’e gider, Ömer, Kadir’in sözlerinin ardından oğlunu satmadı ve Selim ile Demir’in oyunu bozuldu. Cemre de Kerem’in ustasıyla konuşur. Tamirhanedekiler Kerem’in aleyhine olan ifadelerini geri çekti. Sonunda Kerem’in suçsuzluğu ortaya çıktı ve özgürlüğüne kavuştu. Kadir, Zarif’ten onu Cansız’a götürecek yeni bir isim öğrendi. Bunun Cansız’ın kurduğu yeni bir pusu olduğundan habersiz olan Kadir, tam bir ölüm kafesinin içine girdi. Bu sırada Zeynep, Cansız’ı aradı ve Kadir’in onun oğlu olduğunu söyledi. Cansız ve Kadir’den Adem’in intikamını almaya ant için Veli de, Kadir’i öldürmek üzere Selim’le bir plan yaptı. Cansız, Zeynep’ten öğrendikleriyle son anda Kadir’in vurulmasına engel olmaya çalışsa da, Selim, Kadir’i vuruyor.

ÇARPIŞMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

‘Çarpışma’nın 17. bölüm tanıtımı yayınlandı. Cansız’ın yerde yaralı halde yatan Kadir’in başucuna kadar geldiği ve ölmemesi için dua ettiği çarpıcı tanıtımda Selim, silahını bu kez de Veli’ye doğrultuyor ve ona kritik bir soru soruyor. Kerem ile Cemre aşkının dolu dizgin devam ettiğinin görüldüğü tanıtımda, Cansız’ın Asiye’ye Kadir’in oğlu olup olmadığını sorduğu, Zeynep’in de Veli’nin karşısına çıktığı anlar merak uyandırıyor. Cansız’ın ‘Artık hiç kimse seni benden alamaz oğlum. Ölene kadar beraberiz’ sözleri ise dikkat çekiyor.

Zeynep’in uykudaki Kadir’in ellerini tutup, korkularını, kaygılarını, sevgisini usulca dışa vurduğu çarpıcı tanıtımda, Veli’nin çatışmaya girdiği, Selim’in Demir ve Belma’ya silahını doğrultup ateşlediği anlarda heyecan artıyor. Kadir, Cansız, Veli ve Zeynep‘in hastane odasında yan yana geldikleri sırada ise gerilim artıyor. Akıllara da, ‘Kadir, Zarif’in Cansız olduğunu ve kendisini Veli’nin vurdurttuğunu öğrenecek mi? soruları geliyor.

ÇARPIŞMA BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Perşembe günlerinin sevilen dizisi Çarpışma 17. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.