Çarpışma yeni bölümde neler olacak? Yeni fragman yayınlandı mı?

Çarpışma yeni bölümde neler olacak? Yeni fragman yayınlandı mı?
Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun paylaştığı Çarpışma dizisi yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Çarpışma son bölümü ile izleyicileri ekranlara kilitlemişti. Yeni bölümde, Kadir Cansız’ın kim olduğunu öğrenecek mi? İşte detaylar.

Perşembe günlerinin sevilen dizisi Çarpışma’nın yeni bölümünde neler oluyor? Kadir ve Ivan kapışmasının sonucunun ne olacağı merak uyandırıyor. İşte detaylar…

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Çarpışma 19. Bölümünde; Zeynep, Kerem ve Cemre ölüm arabasının içindedir. Bomba büyük bir gürültüyle patlar, silahlar çekilir, mermiler yağmur gibi yağar ve ortalık birden savaş alanına döner. Cansız, o anlarda Ivan’a kabusun, yolun sonuna gelen Kadir, Zeynep, Kerem ve Cemre’ye ise mucizenin adı olacaktır. Kadir mucizeyi yaratan, yani kendisini kollayan birisinin olduğunu anlar. Bir yandan bu gizemli kişinin kim olduğunu öğrenmeye, diğer yandan da saldırının arkasındaki işbirlikçileri bulmaya çalışır. Kadir’in yanı sıra, Veli de Ivan’ın peşindedir. Veli, kendisini Ivan’a götürecek yolu da bulur. Ancak Veli’nin olduğu kadar Ivan’ın da bir planı vardır. Veli, Ivan’ın ağına düşer. Öte yandan Kerem, vefa borcu olduğunu düşündüğü Meral’e yardım etmeye karar verir ama nereden başlayacağını bilememektedir. Kerem’in, Yakup’u ve Meral’i bulmasını sağlayabilecek fikir ise Cemre’den gelir. Zeynep, Cemre’nin Belma ve Demir’e boyun eğmesini içine sindiremez. Kendince bir çözüm üretir ama yapacağı hamle bambaşka bir tehlikenin fitilini ateşleyecektir. Kadir, Ivan’ın izini ve inini bulur. Ancak her şey daha yeni başlayacak, ölüm bir Kadir’in bir Ivan’ın kapısını çalacaktır.

ÇARPIŞMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

‘Çarpışma’nın 20. bölüm tanıtımı yayınlandı. Kadir’in silahını Zarif’e doğrultarak Veli’ye “Cansız bu adam mı?” diye sorduğu anlarda gerilim yükseliyor. Kadir ile Zarif arasında büyük bir hesaplaşma yaşanırken Kadir, Zarif’in Cansız olduğunu öğrenecek mi; Kadir, baba katili mi olacak soruları da merak ve heyecan uyandırıyor.

Kadir’in Asiye’ye ilk kez “Anne!” diye seslenmesinin dikkat çektiği tanıtımda Zeynep Haydar’a, Cansız’ın Kadir’in babası olduğunu söylüyor. Zarif’in Cansız olduğunu öğrendiği anlaşılan Kadir’in öfkeden çılgına döndüğü ve silahını başına dayadığı anlarda gerilim yükseliyor. Dizinin heyecan dolu yeni bölümünden çarpıcı kesitlerin de yer aldığı fragmanda, Kadir ve Cansız’ın karşılaşması büyük merak uyandırıyor.

ÇARPIŞMA BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Perşembe günlerinin sevilen dizisi Çarpışma 19. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.