Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal Erdoğan'dan ödül aldı

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal Erdoğan'dan ödül aldı
"Silahım olsa hakemi vururdum" sözleriyle gündeme gelen Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, 5. Anadolu Medya Ödülleri'nde Yılın Spor Yöneticisi ödülünün sahibi oldu. Kartal'a ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan takdim etti.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından JW Marriott Otel'de düzenlenen 5. Anadolu Medya Ödülleri törenine katıldı.

Törende Yılın Spor Yöneticisi ödülü Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal'a verildi. Hasan Kartal'a ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim etti.

"SİLAHIM OLSA HAKEMİ VURUM" DEMİŞTİ 

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Galatasaray'a 3-2 yenildikleri maçın ardından mücadelede görev alan hakeme sert tepki göstererek gündeme gelmişti. 

Kartal, maç sonrasında "Tribünde silahımı getirin, bu hakemi vuracağım dediniz mi?" sorusuna verdiği cevapta, "Silahım olsa, vururdum, samimi söylüyorum. İyi ki yoktu. Allah göstermesin, adamın yanında silah olsa bunlar adamı katil eder. Çok düzgün bir seyircimiz var, kimse taşkınlık yapmadı. Böyle bir şey başka vilayette olsa daha başka şeyler olabilirdi. Seyircimiz de, yöneticilerimiz de belli bir seviyede durdu" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar