Celil Nalçakan'ın WhatsApp hesabı hacklendi. Takipçilerini uyardı

Celil Nalçakan'ın WhatsApp hesabı hacklendi. Takipçilerini uyardı
Kardeşlerim dizisinin başrol oyuncusu Celil Nalçakan’ın Whatsapp hesabı çalındı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından takipçilerini gelen linke tıklamamaları konusunda uyardı. 

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan, Whatsaap hesabının hacklendiğini belirterek takipçilerini uyardı. WhatsApp hesabının çalındığını fark eden Nalçakan, numarası rehberinde kayıtlı olan takipçilerine dolandırıcı uyarısı yaptı. 

Celil Nalçakan sosyal medyadaki paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Arkadaşlarım Whatsapp hesabım hacklenmiş olabilir. Bir IBAN numarası falan varmış, lütfen itibar etmeyiniz. Böyle bir story gören olursa ekran görüntüsü alarak paylaşın"

CELİL NALÇAKAN KİMDİR?

Celil Nalçakan, 10 Haziran 1978 tarihinde Sivas''ta dünyaya geldi. Öğretmen bir anne ve babanın çocuğudur.
Liseden mezun olduktan sonra Cumhuriyet Üniversitesi''nde Jeoloji Mühendisliği bölümüne kaydoldu fakat 7 yıl sonra tiyatro için okulu bıraktı. Balıkesir Üniversitesi''nde turizm otel işletmeciliği bölümüne girdi ama orada da eğitimini tamamlayamadan tiyatroya yöneldi. Türker İnanoğlu Vakfı (TÜRVAK) sınavlarını kazanıp İstanbul''a taşındı ve oyunculuk eğitimi almaya başladı. 
Celil Nalçakan televizyondaki oyunculuk macerasına 2006 yılında ''Sıla'' dizisiyle başladı. Ardından 2009 yılında ''Kış Masalı'', 2010 yılında ''Hanımın Çiftliği'' ve ''Bitmeyen Şarkı'', 2011 yılında ''Keşanlı Ali Destanı'' ve ''Muhteşem Yüzyıl'', 2013-2014 yıllarında ''İntikam'' dizilerinde rol aldı. 2014-2016 yıllarında Kanal D''de yayınlanan ''Poyraz Karayel'' dizisinde canlandırdığı ''Zülfikar'' karakteriyle kariyerinin zirvesine çıktı. 2017 yılında ise ''Hayati ve Diğerleri'' adlı dizide yer aldı.
Ayrıca 2012 yılında Çanakkale 1915, 2017 yılında ''Ortak'' ve ''Poyraz Karayel: Küresel Sermaye'' adlı sinema filmleriyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan ünlü oyuncu, dövmelere olan merakıyla da biliniyor.

İlgili Haberler