Cem Özer’den Sinan Çetin’e suçlama

Cem Özer’den Sinan Çetin’e suçlama
Film çekimi sırasında ayağı kırılan ünlü oyuncu Cem Özer, filmin yönetmeni Sinan Çetin’in tedavi masraflarını karşılamadığını söyledi.

‘İstasyon’ filminin çekimleri sırasında ayağı kırılan oyuncu Cem Özer, yönetmen Sinan Çetin’in tedavi masraflarını karşılamadığını söyledi. Özer, Çetin'in sette kimsenin sigortasını da yapmadığını iddia etti.

Özer, filmin çekimleri sırasında sağ ayağını üç yerden kırmıştı.

Posta’dan Suna Akyıldız’a açıklamada bulunan Özer, Çetin’in tedavi masraflarını karşılamadığını söyledi; "Sinan Çetin bu süreçte sağlık masraflarınızı karşıladı mı?" sorusu üzerine şu açıklamayı yaptı:

"Hayır. Sigorta da yapmadı. Sette kimse sigortalı değildi. Üstüne kırık ayakla bir gün set bozulmasın diye ısrarla devam ettim. Afyon’da ayağımı geçici alçıya aldılar. “Biz bu kırığı burada ameliyat edemeyiz, İstanbul’a gidin” dediler. Madem bu kadar zor ve tehlikeli bir ameliyat bu, dünya çapında iyi olduğunu bildiğim bir hoca var, Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu. “Bari ona yaptırayım” dedim. Bu kez de “O kazıkçı” dediler. Sponsor bir hastane buldular. “Orada yaptır” dediler. Kabul etmedim. İsmini bile duymamışım... Ertesi güne set organize edilmişti. “Aman iptal olmasın iş. Çekelim sahneyi, ondan sonra İstanbul’a giderim” dedim. Ve sonuç bu oldu... "

Sinan Çetin, daha önce alkollü araç kullanırken, bir trafik polisinin hayatını kaybetmesine sebep olan oğlu Rüzgar Çetin nedeni ile gündeme gelmişti. Rüzgar Çetin, bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne ve bir kişinin yaralanmasına neden olmak" suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.