Cem Yılmaz aşk iddialarına yanıt verdi, eski sevgili Serenay Sarıkaya da konuştu

Cem Yılmaz aşk iddialarına yanıt verdi, eski sevgili Serenay Sarıkaya da konuştu
Cem Yılmaz ile O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı’nın aşk yaşadığı iddiaları üzerine Yılmaz sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yaparken Yılmaz’ın eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’da Özsırkıntı’yı sosyal medya hesabından takipten çıkarması sorusunu cevapladı.

Cem Yılmaz ile O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı’nın aşk yaşadığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili Cem Yılmaz Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu ve benzeri aşk haberleri dedikleri şeyi, 2 gün sonra ‘büyük aşk bitti’ diye verme var bir de. Bitene kadar mücadeleye devam" ifadelerini kullandı.

1024xauto-1-009.jpg

Yılmaz’ın eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’da Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre iddialarla ilgili, “"Arkadaşlar sonra konuşuruz, teşekkür ederim"” açıklamasında bulundu.

1024xauto-019.jpg

Cem Yılmaz'ın, sunucu Saadet Özsırkıntı ile yakınlaştığı iddiası sonrasında, Özsırkıntı'nın sosyal medya hesabından kendisini takipten çıkarmasının hatırlatılması üzerine Sarıkaya, "Ben kendisini zaten takip etmiyordum. Hepinize kolay gelsin" diyerek mekandan ayrıldı.