Cemal Enginyurt: “Erdoğan'ın rakibi AK Parti içindeki AKP'lilerdir”

Cemal Enginyurt: “Erdoğan'ın rakibi AK Parti içindeki AKP'lilerdir”
AKP Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu'nun trafik polisi ile tartışmasını eleştiren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Recep Tayyip Erdoğan'ın da AK Parti'nin de rakibi AK Parti içindeki AKP'lilerdir” ifadelerini kullandı.

Daha önce de birçok yerde AKP ve MHP'li isimlerin "Cumhur İttifakı'na uygun olmayan davranışlar" nedeniyle disipline sevk edildikleri basına yansımıştı.

AKP Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu'nun trafik polisi ile tartışmasını eleştiren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Ünye'nin haftasında yolların kapalı tutulması alternatif yol verilmemesi büyük bir ayıptır. Bu ayıba bir de Metin Gündoğdu'nun eklenmesi bizleri şaşırtmıştır. Oradaki memur AK Parti'nin o kargaşasını en aza indirmek için canla başla mücadele etmektedir. Siz ona teşekkür edeceğinize azarlıyorsunuz. Bu ne yaman çelişkidir" diye konuştu.

"ALTTAN ALTA BAŞKA PARTİYE ÇALIŞIYORLAR"

AK Parti içinde AKP'lilerin olduğunu söyleyen Enginyurt, "Ordu'da ve Türkiye'deki temel sıkıntı şu anda AK Parti içinde AKP'lilerde sıkıntı var. Aleyhte çalışıyorlar. Osman Kaygı aday kazanmasın diye alttan alta başka partiye çalışıyorlar. Bu nasıl bir zihniyet. O zaman 17 ilçede bizim adayımız olmadı diye bizde mi aleyhte çalışalım. Eğer Çamaş ve İkizce'de aleyhte çalışırsanız 17 ilçede de biz aleyhte çalışırız. Biz AK Parti için 17 ilçede çalışıyoruz da size ne oluyor. AK Parti'nin adaylarına biz kendi adayımız gibi çalışırken AK Partililerinde bizim 2 adayımıza da kendi adayları gibi çalışması gerekir. Ama maalesef birileri kuyu kazmaya çalışıyor. Recep Tayyip Erdoğan'ın da AK Parti'nin de rakibi AK Parti içindeki AKP'lilerdir. Koltuklarından olup ben olmadım benden sonrası tufan ben yoksam hesabı soracağım, ben yoksam kazanamayacaklar diyerek nefsiyle hareket edenler en büyük zararı Ak Parti'ye bunlar veriyor. Ama biz MHP'liler ne yapacağız bu oyunlara asla gelmeyeceğiz. 19 ilçede Ak Parti'nin, 2 ilçede MHP'nin kazanması için nefsimizi kırgınlığımız görmemezlikten geleceğiz ve Cumhur İttifakını kazandıracağız" ifadelerinde bulundu.