Cemal Enginyurt'tan Melih Gökçek iddiası: Saldırı hazırlığı yapıyor

Cemal Enginyurt'tan Melih Gökçek iddiası: Saldırı hazırlığı yapıyor
Demokrat Partili Cemal Enginyurt ile Melih Gökçek arasındaki kavga günden güne büyüyor. Cemal Enginyurt, ABB Eski Başkanı Melih Gökçek hakkında 'trolleri ile saldırı hazırlığı' yaptığını söyledi.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Melih Gökçek’in trolleri ile kendisi için saldırı hazırlığı yaptığını ileri sürdü. Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından dikkat çeken ifadeler paylaştı. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, geçtiğimiz hafta katıldığı bir yayında Ankara''nın eski belediye başkanı AKP''li Melih Gökçek''in FETÖ''den yargılanacak kişilerin en başında geldiğini söylemişti.  Bu ifadeler sonrası paylaşımda bulunan Melih Gökçek, “Adamı tanımıyorum. Araştırdım kim diye, meğer zurnanın son deliğiymiş.” demişti.

CEMAL ENGİNYURT: MELİH GÖKÇEK HAZIRLIK YAPIYOR''

Cemal Enginyurt, sosyal medya platformu Twitter hesabından sık sık Melih Gökçek’e verdiği tepkilerle biliniyor. DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Melih Gökçek için sert ifadeler kullandı. Cemal Enginyurt, Melih Gökçek’in maaşlı trolleriyle saldırmak için bot hesaplarla hazırlık yaptığı iddia etti. 

“Değil sizden, kralınızdan korkup susan namerttir.” diyen Cemal Enginyurt, “Zerre şerefiniz varsa ki yok. Küfür etmezsiniz. Ha edecekseniz de mislini iade ediyorum. Hakaret eden her şerefsiz! Tarafımdan mahkemeye verilecektir. Ben yazmadım, af dilerim, hata ettim deme, kabul değildir.” dedi.

MELİH GÖKÇEK KARŞIMA ÇIK KONUŞ

Melih Gökçek’e seslenen Cemal Enginyurt, “İ.Melih Gökçek, kıvırmayı bırak! Sanaldan mutlu olacağına karşıma çıkarak konuş. Hangi kanal veya istediğin yerde buluşalım.” ifadelerini kullandı.

Cemal Enginyurt, paylaşımları şöyle:

İlgili Haberler