Ceren Hindistan Mustafa Sandal sevgili mi?

Ceren Hindistan Mustafa Sandal sevgili mi?
Oyuncu Ceren Hindistan son dakika açıklamasıyla magazin gündemine bomba gibi bir düşen itirafta bulundu. Ceren Hindistan Mustafa Sandal ile sevgili mi? Ayrıntılar yenicag.com.tr'de...

Ceren Hindistan Mustafa Sandal sevgili mi?

Mustafa Sandal Ceren Hindistan ile sevgili mi oldu? İki çocuğunun annesi Emina Jahovic'ten boşanan Mustafa Sandal yeni aşka yelken mi açtı? Magazin gündemine bomba gibi düşen bu iddia Ceren Hindistan'dan geldi. Hindistan katıldığı bir tv programında ünlü şarkıcı Sandal ile yaşadığı birlikteliği itiraf etti. Hindista, "Sandal'a aşık olmayacak kadın tanımıyorum" diyerek tüm dikkatleri üzerine çekti. İşte detaylar...

CEREN HİNDİSTAN İLE MUSTAFA SANDAL SEVGİLİ


Ceren Hindistan Mustafa Sandal ile aşk yaşıyor iddialarını şu sözlerle doğruladı: Özel hayatımı hiçbir zaman konuşma taraftarı olmadım. Tanıyoruz birbirimizi. Karşı tarafın açıklamamı istememesi de beni bastırıyor. Birbirimizi tanıyoruz. Mustafa Sandal’a aşık olmayacak bir kadın tanımıyorum. Bu süreç birbirimizi tanıyarak özel bir şekilde kalsın istiyoruz. Sonu belki olacak belki olmayacak. Bize kalsın istiyoruz. Sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık. İlk orada konuştuk. Sonra başladık işte…

TEKNOLOJİNİN NİMETLERİ

Sosyal medya üzerinden tanıştıklarını anlatan Ceren Hindistan sözlerine şöyle devam etti: Teknolojinin nimetlerinden faydalanmak gerekiyor bazen. Mesajın detaylarına girmeyeyim. Çok özel bir boyut. Emina’ya karşı hala bir şey hissedebilir. 10 seneyi paylaştılar. 2 çocuk var. Tabii ki görüşecekler. Ben kolay unutulacağını sanmıyorum. Bu beni rahatsız etmez. Herkes nerede duracağını bilir. Öyle bir şey hissetsem böyle bir duruma girmem. Emina onun için özel bir insan. Hem çocuklarının annesi, hem de aşık olup evlendiği kadın. O kadar paylaşımın 5-6 ayda unutulacağını sanmıyorum. Ben her zaman yanında destek olurum. Arkadaş olarak dost olarak. Ne olacağını zaman gösterecek.

cere.jpg

CEREN HİNDİSTAN KİMDİR?

27 Şubat 1989 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Aslen Kars, Sarıkamışlıdır. Babasının büyükbabası Hindistan'dan Kars'a göç etmiş, soyadları bu yüzden Hindistan olmuş. Bir abisi vardır. Ankara Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi mezunudur.

2007 yılında Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışmasına katılıp son 10 finalistlerinden oldu. Yarışma sonrası yönetmen Abdullah Oğuz'un teklifi ile kendisinden bir yaş büyük abisi ile İstanbul'a yerleşerek Workshop'lara katılmaya başladı ardından dizi filmlerde oynadı.

İşadamı Kürşat Yılmaz, futbolcu Özer Hurmacı ve yapımcı Murat Tokat ile birlikteliği oldu.

2012 yılında senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı "Babalar Ve Evlatlar" dizisinde Ceren Hindistan 'Zeynep' karakterini canlandırken; dizide Fatma Girik, Serdar Gökhan, Murat Ünalmış gibi isimlerle rol alıyor.

Ceren Hindistan, 2013 yılında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde" Hürrem Sultan'ın sadık cariyesi olan Ahsen Hatun karakterini canlandırdı. Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay ve Meral Okay'ın ölümünden sonra Yılmaz Şahin'in yaptığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde; Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Burak Özçivit, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Pelin Karahan, Merve Boluğur, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Berrak Tüzünataç, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Sarp Akkaya gibi oyuncular rol almıştır.

2013 yılında sadece 4 bölüm oynatılan ve finalsiz biten "Firuze" adlı dizide başrollerini Ceren Hindistan (Firuze), Haluk Piyes (Demir), Ceyda Ateş (Suzan), Fırat Çelik (Oğuz) ve Engin Şenkan (Cemal) oynuyorlardı.

2014 yılında senaristliğini Mahinur Ergun'un yaptığı "Aşktan Kaçılmaz" adlı dizi filmde Berk Oktay, Pelin Akil, Çağdaş Onur Öztürk ile başrolleri paylaştı.

2015 yazında evleneceği Antalyalı işadamı Ümit Aslan'la birlikte 14 Şubat 2015 Sevgililer Günü'nde Umre'ye gitti. 25 Temmuz 2015 tarihinde Antalya Memorial Hastanesi'nde Arya Rima Aslan bir kız çocuğunu doğurdu.

Filmleri ve Dizileri :

2014 - Aşktan Kaçılmaz (TV Dizisi)
2013 - Firuze (Firuze) (TV Dizisi)
2013 - Muhteşem Yüzyıl ( Ahsen Hatun) (TV Dizisi)
2012 - Babalar Ve Evlatlar (TV Dizisi)
2010 - Saklı Hayatlar (Nergis) (Sinema Filmi)
2009 - 2010 - Sakarya Fırat (Nihan Tekintaş) (TV Dizisi)
2009 - Ah Kalbim ( Yeşim) (TV Dizisi)
2008 - Baba Ocağı (İsmet) (TV Dizisi)
2007 - Senin Uğruna (Serpil) (TV Dizisi)
2007 - Fedai (Ceyda) (TV Dizisi)