Ceren Özdemir'i katleden Özgür Arduç'un babası da katil çıktı!

Ceren Özdemir'i katleden Özgür Arduç'un babası da katil çıktı!
Ordu'da evinin önünde hunharca bıçaklanarak öldürülen Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç'un babasının da katil olduğu ortaya çıktı. Arduç’un babası Hüseyin Arduç’un kayınvalidesini öldürdüğü öğrenildi.

Ordu Üniversitesi öğrencisi Ceren Özdemir’i evinin girişinde hunharca katleden Özgür Arduç’un babası Hüseyin Arduç’un, 1989 yılında kayınvalidesini öldürdüğü ortaya çıktı.

Özgür Arduç'un Amasya’da yaşayan dayısı, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

"Özgür Arduç’un babası Hüseyin, Özgür doğunca annesinden ayrıldı. 1989 senesinde babası tekrar eve geldi. Özgür’ün babası kız kardeşimle tekrardan beraber olmak istediğini belirtti. Ateş edip annemi, kendi kayınvalidesini öldürdü. İçeride yatıp çıktı. Çıkınca ben de onu öldürdüm. Ben de cezamı yatıp çıktım. Bu süreçte bu çocuğa (Özgür Arduç’a) sahip çıkma şansımız olmadı. Her şey babasından dolayı oldu. 5-6 sene bakabildik. Yoksa biz onu büyütürdük.”

“BENİM İKİ KIZIM VAR”

Dayısı, Özgür Arduç’un babasının birçok suç işlediğini belirterek, “Babası Türkiye’nin başına belaydı. Bunun babası kaç kere banka soydu, polis vurdu. Ankara’da anarşistti vuruldu, yaralandı. Yani pek tekin adam değildi. Annemi vurdu, öldürdü ve biz 5 kardeş öksüz kaldık. Ben kendimi kaybettim ben de ‘bunun çocuğunu vuracağım’ dedim. Sonra hâkime de aynısını söyledim hâkim, ‘O çocuğa bir dokun seni yakarım’ şeklinde konuştu Amasya’da. Ondan sonra ben babama, ‘Ya bu çocuğu yetimhaneye ver ya da ben bunu öldüreceğim’ dedim. Babam da götürüp yetimhaneye verdi. Benim de iki kızım var. Olayı işitince çok üzüldüm. Bildiğin gibi değil. Allah kimsenin başına vermesin.” diye konuştu.