Ceren Özdemir'in hayalleri ve hedefleri yarım kaldı

Ceren Özdemir'in hayalleri ve hedefleri yarım kaldı
Ordu’da, evinin önünde uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları 3’üncü sınıf öğrencisi balerin Ceren Özdemir’in, hedeflerini kaleme aldığı not defteri ortaya çıktı.

Ordu’nun Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi'nde yaşadığı bıçaklı saldırının ardından hayatını kaybeden 20 yaşındaki balerin Ceren Özdemir'in hedeflerini ve yıllık planlarını kaleme aldığı not defteri ortaya çıktı.

Ceren Özdemir’in kendisine ait bir deftere yıllık planlarını, hedeflerini ve hayallerini yazdığı ortaya çıktı. Defterdeki yazılı sayfaların fotoğrafları, paylaşıldığı sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gördü. Ceren Özdemir'in defterindeki hedefler kısmına; piyanoyu ve İngilizceyi çok iyi öğretmek istediğini ERASMUS ile yurt dışına çıkmak istediğini, yüksek lisans yapmak ve oyuncu olmak istediğini belirtip tek başına yaşamayı öğrenmek istediğini yazdı.

Ceren Özdemir, yıllık planlar kısmına ise ‘Kitap okumayı alışkanlık haline getir, yazın çalış, yemek yapmayı öğren, fotoğraf albümü yap, müzik çeşitlerini bil, siyaset hakkında bilgi sahibi ol’ yazdığı görüldü.

ggu-1053.jpg

 

İlgili Haberler