Beşiktaş'ta İletişim Direktörlüğüne Meriç Müldür getirildiği öğrenildi

Beşiktaş'ta İletişim Direktörlüğüne Meriç Müldür getirildiği öğrenildi
Beşiktaş’ın yeni İletişim Direktörü belli oldu.

Çeşme''den tatilden çağrılarak, Beşiktaş''ın İletişim Direktörlüğü için görüşmeye çağrılan gazeteci Meriç Müldür''ün yakın çevresine, "Bu iş oldu. Bugün son şekliyle tekrar Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşeceğim" dediği öğrenildi.

Müldür''ün ayrıca dostlarına "Beni tatilden, Çeşme''den çağırdılar. Geldim Başkanla bizzat görüştüm. Birçok konuda anlaştık" diyerek ayrıntıları paylaştığı da öğrenildi. Yakın çevresine bugün bir kez daha ayrıntıları görüşmek üzere kulübe gideceğini söylediği belirtildi.  

BİRKAÇ GÜN İÇİNDE GÖREVE BAŞLAMASI BEKLENİYOR

Bülent Ülgen''in Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile yaşadığı anlaşmazlık sonrasında görevinden ayrılmasının ardından Siyah-Beyazlıların yeni iletişim direktörü gazeteci Meriç Müldür oldu.

Meriç Müldür''ün birkaç gün içinde göreve başlaması bekleniyor.

GELEN GİDİYOR!

Ahmet Nur Çebi yönetiminde İletişim Direktörlüğü görevindeki sirkülasyon dikkat çekiyor.

Görev süresi boyunca Çebi, Armağan Pekkaya, Yiğiter Uluğ, Buğra Kaan Süer, Erol Kaynar, Ertuğrul Akgündüz ve son olarak da Bülent Ülgen''le çalıştı.

İşte Çebi yönetiminde görev yapan İletişim Direktörleri:

Armağan Pekkaya

Yiğiter Uluğ

Buğra Kaan Süer

Erol Kaynar

Ertuğrul Akgündüz

Bülent Ülgen

ÜLGEN AYRILIĞI BÖYLE DUYURMUŞTU

7 yıldır Beşiktaş''ta çeşitli pozisyonlarda görev yapan son bir yıldır da İletişim Direktörlüğü görevini yürüten Bülent Ülgen, siyah-beyazlı kulüpten ayrılmıştı.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bülent Ülgen, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sevgili Beşiktaşlılar,

4 yıl Beşiktaş Televizyonu Genel Müdürlüğü, 1.5 Yıl A Takımı Medya Sorumluluğu, 1 yıl İletişim Direktörlüğü görevlerini gururla ve şerefle yaptığım Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ndeki görevimden bugün itibariyle istifa edip ayrılmış bulunmaktayım. Bu süre zarfında yaşadığımız 3 şampiyonluk hayatımın sonuna kadar onurla anacağım en özel anlar..

Görev yaptığım süre zarfında Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine, büyük bir emek ve özveriyle canını dişine takarak bu kutsal görevi yapan başta iletişim departmanında görevli birbirinden kıymetli profesyonel çalışma arkadaşlarıma, hep birlikte Beşiktaş’a hizmet etme şerefini yaşadığımız tüm Beşiktaşlılara teşekkür ederim.

Yoğun tempoda zaman zaman ihmal ettiğim aileme anlayışları, destekleri için özellikle teşekkür ederim. Hayatta en değer verdiğim insanların başında gelen Rahmetli Babam “Öğretmenim” Oktay Ülgen’in bana en kıymetli mirası olan Beşiktaş kimliğini umarım layıkıyla temsil edebilmişimdir.

Görev sürem boyunca istemeden de olsa sürçü lisan ettiysem affola. Beşiktaş’ı önceleyen, Beşiktaş için çalışan tüm dostlarıma benden yana hakkım helaldir. Siz de hakkınızı helal edin. Allaha ısmarladık."

İlgili Haberler