CEV Avrupa Şampiyonası Türkiye - Finlandiya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

CEV Avrupa Şampiyonası Türkiye - Finlandiya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2021 CEV Avrupa Şampiyonası'nda 3’te 3 yaparak başarı yolunda emin adımlarla ilerliyor. Peki, CEV Avrupa Şampiyonası Türkiye - Finlandiya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

Filenin Sultanları, 2021 CEV Avrupa Şampiyonası''ndaki 4. maçında bugün Finlandiya ile karşılaşacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası’nda yoluna kayıpsız devam ediyor. Milliler Romanya ve Ukrayna’nın ardından İsveç’i de yendi.

Ay-yıldızlıların bugünkü rakibi ise Finlandiya. Saat 20.30''da başlayacak olan mücadele TRT Spor Yıldız''dan canlı yayınlanacak.

Gruptan çıkmayı garantileyen milli takım 4. maçında Finlandiya ile karşılaşacak.

Türkiye 2019 Avrupa Voleybol Şampiyonası''nda final oynamış, Sırbistan''a 3-2 yenilerek gümüş madalya kazanmıştı.

STATÜ

Turnuvada 24 takım; Sırbistan, Romanya, Hırvatistan ve Bulgaristan''ın ev sahipliği yaptığı 4 grupta mücadele ediyor. Grup müsabakaları sonunda ilk 4 sırada yer alan 16 ekip, 8''li finallere yükselecek.

Takımların çapraz eşleşme usulüyle karşılaşacağı 8''li finallerde rakiplerine üstünlük kuran ekipler, adlarını çeyrek finale yazdıracak. Organizasyonda 8''li finaller ile çeyrek final maçları Bulgaristan ve Sırbistan''da oynanacak. Yarı final ile final müsabakalarına ise Sırbistan ev sahipliği yapacak.

Şampiyonada grup maçları, 26 Ağustos''ta tamamlanacak, 8''li finaller ise 28-30 Ağustos''ta oynanacak. Çeyrek final ile yarı final karşılaşmalarının 31 Ağustos-3 Eylül tarihlerinde yapılacağı turnuvada şampiyonluk ve üçüncülük müsabakaları ise 4 Eylül''de oynanacak.

İlgili Haberler