CEV skandaldan döndü!

CEV skandaldan döndü!
Birçok spor branşında liglerin ve maçların ertelendiği koronavirüs tehdidi altındaki İtalya, ölümcül hastalığı kontrol altına almakta zorlanırken Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV), temsilcilerimizle ilgili aldığı skandal karardan döndü.

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 4 Mart’taki Scandicci-Eczacıbaşı VitrA ve 5 Mart’taki F.Bahçe Opet-Novara maçları ileri bir tarihe ertelendi.

İtalyan rakiplerle karşılaşacak Eczacıbaşı VitrA’yla F.Bahçe Opet’in erteleme taleplerini daha önce reddeden CEV, dün Viyana’da yaptığı olağanüstü toplantıda kararını değiştirdi.

1049 vakanın görüldüğü İtalya’da 29 kişinin hayatını kaybettiğinin açıklanması üzerine Türkiye’den direkt uçuşların önceki gün iptal edilmesi, CEV’in erteleme kararında etkili oldu. Koronavirüs tehdidiyle ilgili bir haber de yeşil sahadan geldi.

İtalyan ekibi Juventus’un U23 takımında oynayan 3 futbolcuda koronavirüs tespit edildi. Juventus U23 Takımı, karantina altına alındı.

Basketbol THY Avrupa Ligi’nin 27. haftasındaki AX Armani Exchange Milan-Real Madrid maçı da yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanacak.