Kim Milyoner Olmak İster'de herkesi güldüren soru! Cevabı görenler inanamadı

Kim Milyoner Olmak İster'de herkesi güldüren soru! Cevabı görenler inanamadı
Kim Milyoner Olmak İster’in son bölümünde "Hangisi 1991'de İngiltere milli futbol takımında beş defa forma giymiş bir futbolcunun soyadıdır?" sorusunun şıkları Salako, Davaro, Feyzo ve Maho hem izleyenleri hem de Kenan İmirzalıoğlu’nu güldürdü.

Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümü ile yine milyonları ekranları başına kilitledi.
Milyoner''in yayınlanan son bölümünde "Hangisi 1991''de İngiltere milli futbol takımında beş defa forma giymiş bir futbolcunun soyadıdır?" sorusunun şıkları hem yarışmacıyı hem de seyircileri güldürdü.

SORUNUN ŞIKLARI DİKKAT ÇEKTİ

Sekiz soruyu da başarıyla cevaplayan Aydan Hanım, 100 bin TL için "Hangisi 1991''de İngiltere Milli Futbol Takımı''nda beş defa forma giymiş bir futbolcunun soyadıdır?" sorusuyla karşılaştı. Şıklar; A: Salako, B: Davaro, C: Feyzo, D: Maho şeklindeydi.

KENAN İMİRZALIOĞLU DA DAYANAMADI!

Yarışmayı soruyu görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu ise şıkları okuduğu sırada ekran başındaki izleyiciler ve stüdyoda bulunanlar gibi gülmekten kendini alamadı.

Doğru cevabı ''A: Salako'' olan soruya cevap vermemeyi tercih edip, çekilme hakkını kullanan yarışmacı, 50 bin TL para ödülü ile Kim Milyoner Olmak İster''e veda etti.
 

İlgili Haberler