Trabzonspor yönetiminin taraftara yaptığı vicdansızlık

Trabzonspor yönetiminin taraftara yaptığı vicdansızlık

VİP kısımlarına girecek değilim. Gariban, harçlığından, boğazından keserek bilet parası biriktirip maçlara gidenlerin yerlerin fiyatlarına bir bakalım. Kale arkası 450 TL’den 1967 TL’ye çıktı. Taraftarların davulları ile bir araya toplandığı tribün ise 2 bin liradan 6 bin liraya çıkarıldı. VİP platinum 9 bin liradan arsa parasına çıktı, 22.500 TL oldu. Dereyi geçene kadar “biz kardeşiz, aileyiz!” Ayaklar düz basınca “herkes yoluna!” İnanılır gibi değil. Bunlar doğru hareketler değil.

Ya hiç almayacaktınız, ya da aldınız yerinde kalsın. Takımın, camianın ahengini bozma gayretinizi anlamış değilim. Sizin yanlış transferlerinizin bedelini taraftarın üzerinden tahsil etme gayreti çözüm değildir. Üç maça bakar!!

Bir düşünün geçtiğimiz sezon 450 TL’ye sattığınız kale arkası biletlerinin ne kadarını bu fiyatla satabildiniz? 300 TL’ye indiniz ne kadarını sattınız? Ya da şöyle sorayım: binlerce kombineyi 200 TL’den kim verdi?

Bu tabloya alışık olan, alım gücü az olan taraftar hazine buldu da bizim mi haberimiz olmadı. Kombinelere yüzde 400 zam yapılmış . Yaş çay fiyatı bile yüzde 60 zam gördü.

İşin özü; Siz bu fiyatlarla kombine satamazsınız. Bu fiyatlarlar, yöneticileriniz bile bırakın 22.500 TL’ye VİP platinum kombinesi almayı, kale arkasından kombine alamaz. Hatırlayın 1000 kişi bir milyon kampanyası yapıldı. Yönetimden bir elin parmağı kadar kişi katıldı.

İşler iyi gitmeyince yine ücretsiz kombine dağıtımı başlar. 1967 TL olan kale arkası makul fiyatlara iner. Yap boz, gönül alma işleri bu kulüpte hiç bitmez. Geri adım atılıp atılmayacağını zaman içinde göreceğiz..

 

Yazarın Diğer Yazıları