Ceylan Ertem'in 'kadın' tacizcisi hakkında yeni gelişme! Sosyal medyadan açıkladı

Ceylan Ertem'in 'kadın' tacizcisi hakkında yeni gelişme! Sosyal medyadan açıkladı
Bir dinleyicisi tarafından 5 yıldır takip ve taciz edildiğini açıklayan Ceylan Ertem’den yeni açıklama geldi.

Ceylan Ertem sosyal medya hesabı üzerinden ''kadın'' hayranı tarafından 5 senedir uğradığı tacizi anlatmıştı. Ertem, 5 yıldır takip edildiğini, nereye giderse gitsin onun da kendisini takip ettiğini, ev adresine kadar öğrendiğini ileri sürmüştü.

 Ertem son gelişmeleri Twitter hesabından açıkladı. Kadın hayranının pişman olduğunu, özür dilediğini söyleyen Ertem avukatının yine de gereken işlemleri başlattığını aktardı.

 İşte Ertem''in Twitter''dan yaptığı yeni açıklamalar:

''''Merak eden herkese; avukatım bir kaç gündür gerekli olan her şeyi yapıyor. Karşı taraf gelen tepkilerin de büyük katkısı ile; özür dileyip, bir daha asla yaklaşmayacağının sözünü verdi. (Biz yine de gerekli işlemleri yaptık)

 Bir daha bu sıkıntının devam etmeyeceğini umuyorum. Destek olup, bu tacizin sonunda durması için sesini yükselten herkese sevgilerimi gönderiyorum.

 Bu kadar yüksek bir sesin karşı tarafın geri çekilmesine sebep olacağını bilmiyordum ama yine de destek almak istemiştim. Ve gerçekten çok etkili oldu. Herkese minnettarım.

 Yalnız olmadığını bilmek güzel bir duygu. Eminim bundan sonra bir sıkıntı yaşamayacağım. Yaşarsam da binlerce şahidim var, bu bile güçlü bir duygu''''