Ceza değil şeref nişanesi

Ceza değil şeref nişanesi
MHP Bafra ilçe Başkanı Hüseyin Acar ve MHP Samsun eskili Başkanı Ömer Süslü, düzenlenen istişare toplantısıyla delegelerle bir araya geldi. Gece gündüz çalıştık eksik yaptığımız olmuştur, belki hata yapmışızdır ama bile bile yapılan hiçbir yanlışımız yoktur. Sizlerin başını öne eğdirecek hiçbir işin içerisinde olmadık"dedi.

'Ceza değil, Şeref nişanesi' MHP Bafra ilçe Başkanı Hüseyin Acar ve MHP Samsun eski İl Başkanı Ömer Süslü, düzenlenen istişare toplantısıyla delegelerle bir araya geldi MHP'nin olağan üstü kongreye gitmesi konusunda Meral Akşener'e destek verdiği gerekçesiyle görevden alınan MHP Samsun eski İl Başkanı Ömer Süslü ve görevden alınacağı söylentileri yayılan MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, Bafra Öğretmen evinde Bafralı delegelerle bir araya geldi. Delegelerle bir bir tokalaşıp selamlaşan süslü yaptığı konuşmasında MHP Genel başkanlığına yüklendi. Görevden başarısız olduğumuz için alınmadık diyen Ömer Süslü yaptığı açıklamalarda şunları söyledi;

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK

Gece gündüz çalıştık eksik yaptığımız olmuştur, belki hata yapmışızdır ama bile bile yapılan hiçbir yanlışımız yoktur. Sizlerin başını öne eğdirecek hiçbir işin içerisinde olmadık. İl Başkanlığı seçimlerinde belki bana oy verdiniz belki de vermediniz. O oylarınıza halel gelmesinde diye gece gündüz mücadele eden bir il teşkilatının başkanı olarak huzurlarınızdayım. Peki, ne oldu da biz görevden alındık? Gönül isterdi ki bir büyümüz çıksın, 'Ey Ömer sen başarısız bir teşkilatsın. Sen bu işi beceremedin. Ülkücü hareketin teşkilat mensuplarının vebali vardır, sen bu yükü taşıyamadın ve başarısız oldun. O yüzden seni görevden alıyoruz, teşkilatını görevden alıyoruz." deseydiler. Ama hiç kimse telefonlarımıza dahi çıkamadı. Çünkü biz kendi içimizde baktığımızda çokta başarısız bir teşkilat değiliz. Başarılı mıyız? Hayır, başarılı değiliz. MHP'nin 40 vekil aldığı PKK'nın temsilcisinin de altında olduğu yerde bizim başarıdan söz etmesi mümkün değil. Ama başarısızlık noktasından baktığımızda biz görevden başarısız olduğumuz için alınmadık.

İÇİME SİNDİREMEDİM

Biz neden görevden alındık, tüzüğümüzün 63. Maddesinde olağan üstü kongre toplanması için beşte bir imza yeterlidir. Beşte bir imzayı üst kurul delegeleri toplarsa olağan üstü kongre olur. Biz tüzükten gelen bu hakkımızı kullandığımız için şuan bizi bu şekilde cezalandırdıklarını düşünüyorlar. Bu bize ceza değil arkadaşlar, Bu benim çocuklarıma anlatacağım, gururla anlatacağım, çerçeveletip duvara asacağım şeref nişa nemdir. Beni 2 Genel Başkan Yardımcımız aradı. 'Ömer ne oluyor?' dediler. Bende, 'Bir şey olduğu yok. 40 tane vekile düştük, PKK'nında altındayız. Bu durumu ben içime sindiremiyorum. Fulü görünümlü en solda oturuyoruz. Bunu içime sindiremiyorum. Bunu bir konuşalım, bir istişare edelim istiyorum. 1146 delegenin oyuyla seçildiniz değerli büyüklerim çıkın şu delegenin kantarına delege sizi bir daha bir tartsın. Seçiliyorsanız başımızın üstünde yeriniz var. Seçilmiyorsanız da inşallah yeni gelen arkadaşlarımızla yürümeye biz hazırız.' Dedik. Onlarda telefonu kapattılar.