Cezaevinde koronaya yakalanmıştı: İşte Kadir Şeker’in son durumu

Cezaevinde koronaya yakalanmıştı: İşte Kadir Şeker’in son durumu
Konya’da sokak ortasında sevgilisinden şiddet gören bir kadını kurtarmak için giriştiği arbedede Özgür Duran’ın hayatını kaybetmesine neden olan ve cezaevinde korona virüse yakalanan Kadir Şeker’in sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Cezaevinde karantinada olan Şeker’in ikinci korona testinin negatif çıktığı belirtildi.

Konya’da şiddete maruz kalan Ayşe D.’ye yardım etmek isterken çıkan arbedede Özgür Duran’ın bıçakla ölümüne sebep olan ve cezaevinde Korona virüs’e yakalanan Kadir Şeker'in (20) ikinci testi negatif çıktı. Şeker'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.  

12 yıl 6 aydan, 19 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmaya başlayan Şeker’in, 28 Nisan günü korona virüse yakalandığı belirlendi. Test sonucu da pozitif çıkan Şeker, sağlık durumu iyi olduğu için cezaevine karantinaya alındı. Aynı gün ilk duruşması yapılan Şeker, davaya da SEGBİS ile katıldı.

Eldiven ve maske takan Şeker, savunmasında  tahliyesini talep edip, sağlık durumunun da iyi olduğunu belirtmişti. Şeker’in ikinci yapılan Koronavirüs testinin negatif çıktığı ve sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi.