Chadli Beşiktaş’a çok yakın

Chadli Beşiktaş’a çok yakın
Kadrosuna yaratıcı bir oyuncu katmaya çalışan Beşiktaş’ta Chadli için yoğun mesai harcanıyor. Siyah beyazlılar, Belçikalı oyuncuyu transfer etmek için günleri sayıyor.

Beşiktaş, transferde hareketli günler yaşıyor. Umut Nayir ve Enzo Roco transferlerini arka arkaya açıklayan siyah beyazlılar kanat ağırlıklı oynayan ve zaman zaman 10 numarada da görev yapabilen Nacer Chadli'yi kadrosuna katmak üzere.

Premier Lig takımlarından West Bromwich'in oyuncusu olan Chadli ile her konuda anlaşan transfer komitesi, oyuncunun kulübüyle de son pürüzleri çözmeye çalışıyor.

Şenol Güneş'in özellikle istediği futbolculardan biri olan Chadli'nin transferinin son anda bir aksilik çıkmazsa birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.

Beşiktaş Nacer Chadli için gelecek hafta West Bromwich ile yeni bir görüşme gerçekleştirecek. Yöneticilerden Umut Güner, İngiliz kulübüyle masaya oturarak Belçikalı futbolcu için kiralama teklifinde bulunacak.

WEST BROMWICH'TEN AYRILMAK İSTİYOR
Siyah-Beyazlı yönetim bu görüşmeye hazırlanırken Chadli kulübüyle görüşerek ayrılmak istediğini bir kez daha söyledi. West Bromwich'in İngiltere Premier Ligi'nden düşmesi üzerine takımdan ayrılmak isteyen Chadli'nin Beşiktaş'ın ilgisinden haberdar olduğu ve Siyah- Beyazlı takıma gitmek istediği belirlendi. Chadli'nin bu isteğinden sonra Beşiktaş'ın önü açılmış oldu. İngiliz kulübünün bu gelişmeden sonra Belçikalı futbolcunun kiralanmasına onay vermesi bekleniyor.