Chelsea sahasında rahat kazandı

Chelsea sahasında rahat kazandı
İngiltere Premier Lig'de Chelsea, sahasında Crystal Palace'ı 4-0 mağlup etti. Stamford Bridge Stadı'nda oynanan maçta Chelsea'yi galibiyete taşıyan golleri Ben Chilwell, Kurt Zouma, Jorginho (2) attı.

AA'da yer alan habere göre, İngiltere Premier Lig'in 4.haftasında oynanan maçta Londra ekibi Chelsea, sahasında Crystal Palace ile oynadığı maçtan 4-0 galip ayrıldı.

Stamford Bridge Stadı'nda bir diğer başkent ekibi Crystal Palace'ı ağırlayan Chelsea'ye galibiyeti getiren golleri 50. dakikada Ben Chilwell, 66. dakikada Kurt Zouma, 78 ve 82. dakikalarda penaltıdan Jorginho attı. 

CHILWELL SİFTAH YAPTI

Chelsea'nin Leicester City'den transfer ettiği 23 yaşındaki sol bek Ben Chilwell, yeni takımıyla ligde çıktığı ilk maçta rakip fileleri havalandırdı. İtalyan orta saha oyuncusu Jorginho ise ilk kez Chelsea formasıyla bir lig maçında iki gol kaydetti. 

Lige deplasmanda Brighton'ı yenerek başlayan ancak sonraki iki haftada beş puan kaybeden Chelsea, bu sezon sahasındaki ilk galibiyetini Crystal Palace karşısında elde etmiş oldu.