Chelsea’de hedef Pulusic

Chelsea’de hedef Pulusic
Ocak ayında kadrosuna yaratıcı bir oyuncu katmak isteyen Chelsea, rotasını Almanya’ya çevirdi. İngiliz kulübü, Borussia Dortmund forması giyen Pulusic'i gözünü kestirdi.

Premier Lig devi Chelsea, Dortmund'un 20 yaşındaki yıldızı için kesenin ağzını açıyor.  Amerikalı oyuncu, yedek kalmak istemiyor ve Premier Lig'de oynamak istediğini ifade ediyor. Chelsea de onun için 80 milyon eurodan biraz daha az bir rakam ödemek istiyor.

Pulusic de Borussia Dortmund'dan ayrılmak istediğinin sinyallerini vermişti. Alman ekibiyle sözleşmesi 2020 yılı haziran ayında bitecek olan Amerika doğumlu Pulusic'e kulübü yeni sözleşme teklif etmek istemiş ancak görüşmeler başlamadan ret cevabı gelmişti.

Perşembe akşamı hazırlık maçında Amerika Birleşik Devletleri formasıyla İngiltere karşısında 90 dakika forma giyen Pulusic, kulüp takımında ise formayı Jadon Sancho'ya kaptırmış durumda.

Dortmund'un da 80 milyon euroyu aşağı çekebileceği ve kasasını doldurmak için önünde bulunan bu fırsatı değerlendireceği belirtiliyor.

20 yaşındaki oyuncu bu sezon toplamda 12 maça çıktı, 3 gol atıp 4 de asist yaptı.

CHELSEA’DE TRANSFER YASAĞI ENDİŞESİ

Chelsea Teknik Direktörü Sarri, Pulusic'in ocak ayında kadroya katılmasını istiyor ancak Londra ekibinin başı, 18 yaş altı oyuncuların transferinde olduğu iddia edilen usulsüzlük nedeniyle transfer yasağıyla dertte...

Bu yüzde muhtemel bir transfer yasağı gelmeden Pulusic'in en kısa sürede kadroya katılması hedefleniyor.

Chelsea'ye kısa sürede bir transfer yasağı gelmezse ocak ayında Pulusic çok büyük ihtimalle Londra'nın yolunu tutacak.