CHP Ankara Belediye Başkan adayı kim oldu?

CHP Ankara Belediye Başkan adayı kim oldu?
CHP Ankara Belediye Başkan adayı kim oldu? Kulislerde Mansur Yavaş konuşuluyordu? Bugün CHP'nin meclis toplantısı sona erdi. CHP'den son dakika açıklaması...

CHP Ankara belediye başkan adayı kim, belli oldu mu? sorusu kısa süre sonra cevap bulacak. Bugün meclis toplantısı yapan CHP adayları açıklamaya başlayacak. İlk olarak Balıkesir belli oldu. Yalova, Burdur ve Giresun'da ise mevcut belediye başkanları yeniden aday gösterilecek. Ankara'da Çankaya ve Yenimahalle ilçelerinde ise mevcut belediye başkanları aday gösterildi. Peki Ankara Belediye Başkan adayı kim oldu? Kulislerde Mansur Yavaş'ın aday olacağı konuşuluyordu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun basın toplantısında Mansur Yavaş ile ilgili, Mansur Yavaş ile ilgili bir değerlendirme yapılmadı. Toplantıda bu konu gündeme gelmedi. Ben Mansur Yavaş'ın ne ifade etmek istediğini bilmiyorum ama seçime katılan adayların mutlaka rozeti olur seçildikten sonra rozetini çıkartır. dedi.

CHP ANKARA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM

CHP henüz Ankara Belediye Başkan adayını açıklamadı fakat Çankaya ve Yenimahalle ilçelerinde ise mevcut belediye başkanları aday gösterildi. Yeni başkan adayı açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacak. 

Ankara'nın şu an Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'dır.