CHP: Bir mucize olacağına inanıyoruz

CHP: Bir mucize olacağına inanıyoruz
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun 'Yerel seçimlerde bir mucize olacağına inandıklarını' söyledi.

Yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren CHP'de, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Erzurum'da konuştu. Palandöken'deki bir otelde partisinin Doğu illerindeki yerel yöneticilerle bir araya gelen Torun, "Bazı yerlerde belki istediğimiz sonuçları alamayacağız ama bir adım ileri atmak gelecek adına çok büyük bir umut. Hiç kimse sizden bir mucize yaratmanızı beklemiyor ama hepimiz bir mucize olacağına inanıyoruz" dedi

"CHP Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı"na katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, mevcut durumla ilgili herkesin eksikliklerinin olduğunu söyledi.

"DAHA AZ OY ALIYORUZ"

CHP olarak, Erzurum, Kars, Ağrı, Bayburt, Gümüşhane, Erzincan, Ardahan, Iğdır'da, tüm Anadolu'da hak ettiklerinden daha az oy aldıklarını söyleyen Torun, "Atamızın beklentilerini, bize verdiği görevi çok da yerine getiremiyoruz. Ama bunu hep beraber aşmak zorundayız" diye konuştu.

Türkiye tarihini değiştirecek bir yerel seçim için ezber bozan bir iş modelini paylaşacaklarını aktaran Torun, yerel seçimin, güç birliği yapmış bir parti, doğru seçilmiş bir aday ve doğru bir kampanya ile kazanılmasının mümkün olduğunu söyledi.

"SEÇİMİ KAZANAMAYABİLİRİZ AMA KALPLERİ KAZANABİLİRİZ"

Torun, sözlerine şöyle devam etti:

"Biliyorum bazı yerlerde belki istediğimiz sonuçları alamayacağız, beklentilerimizi karşılayamayacağız. Ama bir adım ileri atmak, gelecek adına da çok büyük bir umuttur. Bir adımı daha ileriye götürmek, hepimiz için çok büyük bir kazançtır. Hiç kimse sizden bir mucize yaratmanızı beklemiyor ama hepimiz bir mucize olacağına inanıyoruz. Bulunduğunuz il ve ilçede seçimi kazanamayabiliriz ama kalpleri kazanabiliriz. Seçimi alamasak da oyları artırmalıyız, bunun çabası içinde olmalıyız. Yüzde 3 oy alınan bir yerdeki oyu yüzde 12 yapmak, dörde katlamak demektir. Bunu dörde katlayan bir siyasetçinin de istikbali açıktır. Bugün bir adım atarız ama yarın zafere ulaşırız."