CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz ziyaret. Medyadan gizlendi. Korumaları bile içeri alınmadı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz ziyaret. Medyadan gizlendi. Korumaları bile içeri alınmadı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cem Vakfı Başkanı İzzettin Doğan’ı evinde ziyaret ettiği ortaya çıktı. Ziyaret medyaya duyurulmazken Kılıçdaroğlu'nun yanında gelen kişilerden hiç kimsenin eve çıkmaması dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cem Vakfı Genel Başkanı İzzettin Doğan''a sürpriz bir ziyarette bulundu. Kılıçdaroğlu''na CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç''in de eşlik ettiği ancak eve sadece kendisinin çıktığı öğrenildi.

Ankara''da cemevine yönelik gerçekleştirilen provokatif saldırı, hem iktidar cephesinde hem de muhalefet cephesinde büyük tepkiyle karşılanmıştı. Vatandaşlar arasında ayrımcılığı körükleyecek bu tarz eylemlere asla müsaade etmeyeceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan önce cemevi ziyareti yaptı, ardından Hacı Bektaş Veli''yi anma törenlerine katıldı.

KILIÇDAROĞLU’NUN ZİYARETİ MEDYADAN GİZLENDİ

Cemevi saldırısına sert tepki gösteren muhalefet cephesinde ise gündemde sürpriz bir ziyaret vardı. Ancak bu ziyaretin dikkat çeken yanı hiç bir şekilde basınla paylaşılmaması oldu. Muhalif.com.tr’de yer alan habere göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Ağustos''ta Cem Vakfı Genel Başkanı İzzettin Doğan''ı Sarıyer''deki evinde ziyaret etti.

KURMAYLARI GÖRÜŞMEYE KATILMADI

Ziyaretle ilgili dikkat çeken bir diğer detay ise Kılıçdaroğlu''nun ziyaret sırasında kurmaylarını yanına almaması oldu. İddiaya göre Kılıçdaroğlu''na eşlik eden CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, genel başkanlarıyla görüşmeye katılmak yerine mahalle halkı ile sohbet ederek, görüşmenin sona ermesini bekledi.

KORUMALAR DAHİ İÇERİ GİRMEDİ

CHP Genel Başkanı''nın korumalarının dahi eve çıkmadığı belirtilirken, iki ismin uzun bir süre görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı. Ancak Kılıçdaroğlu ve Doğan''ın gündeminin ne olduğu konusunda net bir bilgi olmadığı kaydedildi.

İlgili Haberler