"CHP kapatılmalı" diyen Yeni Şafak yazarına Ünsal Ünlü, Türkçe'nin gücünü kullanarak öyle bir yanıt verdi ki

"CHP kapatılmalı" diyen Yeni Şafak yazarına Ünsal Ünlü, Türkçe'nin gücünü kullanarak öyle bir yanıt verdi ki
Gazeteci Ünsal Ünlü, 2013 yılındaki 'CHP kapatılmalı' başlıklı yazısını yeniden gündeme getiren Yeni Şafak yazarı Atilla Yayla’ya çok sert yanıt verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘helalleşme yolculuğuna’ çıkacağını duyurmasının ardından Yeni Şafak yazarı Atilla Yayla 2013 yılında yayımlanan ''CHP kapatılmalı'' başlıklı yazısını yeniden gündeme getirdi.

Sosyal medya hesabından yazıyı paylaşan Yayla, "CHP''nin mağdurlarıyla ‘helalleşmesi’ imkansız ve de gereksiz. Sağlam ve sağlıklı bir demokrasi için CHP''nin tasfiye edilmesi şart. CHP kapatılmalı!" notunu düştü.

Yayla’nın paylaşımına gazeteci Ünsal Ünlü’den çok sert bir yanıt geldi.

Ünlü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Atatürk''ün adını anmamak için ondan M.K diye bahseden bir Y. hesapta "demokrasi" anlatarak parti kapatmayı savunmuş. Kendisinin ne büyük Ş.''siz olduğunu son derece uyduruk yazısında "tek adamlık" derken G.''si yemediği için bugünden söz edememesinden anlıyoruz.

Ödlek P. işte...”

KILIÇDAROĞLU’NUN AÇIKLAMASI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yayınladığı 4 dakika 30 saniyelik bir videoyu, "Ben ömrümde, ülkemizde nefreti ve sevgiyi gördüm. Artık sevgi kazansın istiyorum. Ülkemizin iyileşmeye, helalleşmeye ihtiyacı var. Helalleşmek geçmişi değiştirmez ama geleceğimizi kurtarır. Geçmişte partimizin de hataları oldu; helalleşme yolculuğuna çıkma kararı aldım" başlığı ile paylaşmıştı.

İlgili Haberler