CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu AKP’nin kalelerini ziyaret edecek

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu AKP’nin kalelerini ziyaret edecek
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP ile MHP'nin güçlü olduğu 24 ile ziyaret gerçekleştirecek.

CHP “az” oy aldığı iller için kolları sıvadı. Yapılan çalışmada 24 il belirlendi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da AK Parti’nin kaleleri olarak sayılan ve MHP’nin de güçlü olduğu 24 ile gidecek.

SAHAYA İNİYOR

CHP partinin oyunun “az” olduğu iller için bir çalışma başlattı. Yapılan çalışmada 24 il belirlendi.

24 İLİ ZİYARET EDECEK

Tarafsız Haber Ajansı'ndan Mehtap Gökdemir'in haberine göre Adıyaman, Aksaray, Bayburt, Çankırı, Çorum, Düzce, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Konya, Nevşehir, Osmaniye, Rize, Şanlıurfa, Trabzon, Uşak ve Yozgat’ın olduğu 24 ile ilişkin bir program hazırlandı.

RAPOR HAZIRLANDI

CHP’li milletvekilleri daha önce iki kez 24 ile giderek partiyi güçlü ve zayıf kılan unsurların neler olduğu, vatandaşın temel sorunları ve beklentilerine ilişkin rapor hazırladı.

Kılıçdaroğlu, 24 ile gidecek ve 1 yılda bu ziyaretleri tamamlayacak. CHP Genel Başkanı 15 Ocak 2020 Çarşamba günü Aksaray’a gitti.

CHP’li yetkililer söz konusu 24 ile ilişkin, “Kazanamadığımız belediyeler de var. Bazısında milletvekilimiz var bazısında yok. Şöyle bir çalışma yapılmıştı, genişleme potansiyelimizin en yüksek olduğu 24 il. Gücümüzün düşük olduğu ve genişleme potansiyelimizin olduğu” değerlendirmesini yaptı.