CHP lideri Kılıçdaroğlu "Özür dile" dedi, Bakan Süleyman Soylu Saygı Öztürk'ten özür dilemeden "özür diledi"

CHP lideri Kılıçdaroğlu "Özür dile" dedi, Bakan Süleyman Soylu Saygı Öztürk'ten özür dilemeden "özür diledi"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sözcü yazarı Saygı Öztürk'ü hedef alan paylaşımına ilişkin kinayeli bir dille özür diledi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, Soylu'ya özür dile çağrısında bulunmuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında İçişleri Başkanı Süleyman Soylu'ya çağrıda bulunarak, Sözcü yazarı Saygı Öztürk'ü hedef alan paylaşımı için özür dilemesini istemişti.

Konuya ilişkin Twitter hesabından açıklama yapan Soylu, "Sayın Kılıçdaroğlu, Özür diliyorum" ifadelerini kullandı. Soylu, sözlerine şöyle devam etti:

"Taşlıtarla Nazlı Sokak'ta büyüdük biz... Kadın, namus, insan, kavramını; ailemiz, öğretmenimiz, camideki hocamız ve sokağımız öğretti bize... Paraya, yarenliğe, makama, terk etme dediler Terk etmeyeceğiz... Sizin gibi ve sessiz kalanlar gibi de olmayacağız... Arkadaşlık, Saygı'ya "ayıp etmişsin özür dile" demekti. Diyemedin... Bir anneye, kadına iftiraya karşı hep böyle olacağız Özür dilerim..."

"ÖZÜR DİLEMESİ LAZIM"

CHP lideri "Gazete okuyan herkes Saygı Öztürk’ü bilir. Öğrendiği haberi doğrulatmak için 3-4 kanalı zorlayan araştırmacı biridir. Bir haber yaptı, İçişleri Bakanı o koltuğa yakışmayacak bir şekilde Saygı Öztürk’ü suçladı. Yaptığı her haber doğrudur. Doğru değilse çıkıp özür dileyecek bir kültüre sahip bir arkadaşımız. İçişleri Bakanı’nın, Saygı Öztürk’ten özür dilemesi lazım." ifadelerini kullanmıştı.