Flaş… Flaş… Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a hodri meydan

Flaş… Flaş… Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a hodri meydan
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kılıçdaroğlu yeri geliyor savcılara, yeri geliyor hakimlere saldırıyor. Ama nedense onlar çekiniyorlar. Yargıya taşımak suretiyle artık bu adama bedel ödetmeli" ifadelerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu "bana bedel ödetecekmişsin. Sen bu millete artık hiçbir bedel ödetemezsin" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın Ukrayna dönüşü uçakta Ukrayna ziyareti, dış siyaset ve ekonomiye ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtlarken kullanmış olduğu ifadelere resmi Twitter hesabından yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı: 

Erdoğan “Kılıçdaroğlu yeri geliyor savcılara, yeri geliyor hakimlere saldırıyor. Ama nedense onlar çekiniyorlar” demiş. Onun için mi davalarımızın hakimlerini değiştirdin? Bir de bana bedel ödetecekmişsin. Sen bu millete artık hiçbir bedel ödetemezsin. Kimse korkmasın.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu''nun "Bizdeki seçmen bilgileri Yüksek Seçim Kurulunda bile yok" sözlerini de hatırlatarak YSK Başkanı Muharrem Akkaya ve ekibinin bunu yargıya taşıması gerektiğini söylemiş ve "Kılıçdaroğlu''nun hayatı yalan. Bir şey bildiğinden değil. Tabii bana göre, YSK Başkanı ve ekibi bunu yargıya taşımalı. Yargıya taşımak suretiyle artık bu adama bedel ödetmeli. Yeri geliyor savcılara saldırıyor, yeri geliyor hakimlere saldırıyor. Ama nedense onlar çekiniyorlar, korkuyorlar. Anayasa''yla teminat altındasınız. Anayasa''da bununla ilgili ''Kesinlikle yargıya yönelik bu tür beyanlarda bulunulamaz'' diyor. İnşallah 2023''te milletim sandıkta buna bir kez daha dersini verecek." demişti.

 

İlgili Haberler