CHP ve MHP Erdoğan'ı ayakta alkışladı

CHP ve MHP Erdoğan'ı ayakta alkışladı
Erdoğan Meclis salonuna girerken AKP, CHP ve MHP'li vekiller Erdoğan'ı ayakta karşıladı. HDP'li vekiller ise ayağa kalkmadı.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra çalışmaya devam eden ve 19 Ağustos’ta kapanan Meclis, 42 gün sonra yeniden açıldı. TBMM giriş kapılarında yoğun güvenlik önlemleri alındığı görüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 14:45 sıralarında Meclis'e geldi. Erdoğan Meclis salonuna girerken AKP, CHP ve MHP’li vekiller onu ayakta alkışladı. HDP’liler ise geçen yıl olduğu gibi ayağa kalkmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'ye gelişinde TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanlığı Tören Birliği Bandosu eşliğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçekapılı yürüdü.

Erdoğan, Tören Birliği'ni selamladı. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar, AKP Grup Başkanvekilleri ve milletvekilleri tarafından Meclis merdivenlerinde karşılandı.Erdoğan'ın hemen ardından ise Başbakan Binali Yıldırım Meclis binasına giriş yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis salonuna girerken AKP, CHP ve MHP’li vekiller Erdoğan’ı ayakta karşıladı. HDP’li vekiller ise ayağa kalkmadı.