CHP'de aday tepkisi: "'Dediğim dedik' diyenler..."

CHP'de aday tepkisi: "'Dediğim dedik' diyenler..."
CHP Ardahan Milletvekili Yılmaz, partisinin ilçe ve beldelerini kapsayan 105 adayın belirlenmesine ilişkin "Görüşlerimize önem vermeyip 'Dediğim dedik’ diyenler başarısızlık halinde sorumluluğu üstlenip istifa etmesini bilmeli" ifadelerini kullandı.

CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Öztürk Yılmaz, partisinin ilçe ve beldeleri kapsayan 105 adayın belirlendiğinin hatırlatılması üzerine şöyle dedi:

"Devlet memurları YSK takvimine bağlı olarak o yerlerden aday olmak isteyebilirdi. Bunlar gözetilmeden, bizimle danışma ihtiyacı hissedilmeden yapılmasının doğru olmadığını söyledim. Bu tasarrufta bulunanlar, bizim görüşümüzü önemsemeyenler, bizim partide belirttiğimiz görüşlere önem vermeyen, ‘dediğim dedik’ diyenler başarısızlık halinde sorumluluğu üstlenip istifa etmesini bilmeli. Bu çocuk oyuncağı değil. Siyaset sorumluluk makamı, başarısız olduğunuzda özeleştiri yapmalısın. Siyasette özeleştirinin ne olduğu açıktır. Bunu ifade ettim.

Partimin boynunun bükük olmasını istemiyorum, 31 Martta genel merkezin önünde insanlarımızın tekrar, defalarca olduğu gibi ağlamasını istemiyorum. Başarısızlığı içime sindiremiyorum. Bu partide demokrasi kültürü varsa, görüşlerimizin de dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum." 

İlgili Haberler