CHP'den 2. tur uyarısı

CHP'den 2. tur uyarısı
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 2. tura kalması beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimleri için önemli bir uyarıda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Artvin ili 27. Dönem Aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi’nde yapılan tanıtım toplantısınaCHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun , Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHPGurup Başkan Vekili Özgür Özel ve çok sayıda patili katıldı.

Burada bir konuşma yapan CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel de 24 Haziran seçimlerinin ülke için hayati bir öneme sahip olduğunu belirterek, "Muharrem İnce çıktığı günden beri ivmenin yükseldiğini görüyor. Bu işi ilk turda bitirebilirim diyor ama bir gerçek var 24 Haziran’da rezervasyon iptalleri yüzde 90’ı buldu. Erken seçimi baskın seçimi kabul etmeyenler tatil planlamışlardı. Meselenin önemini binaen şuana kadar yüzde 91’ı iptal etti.

8 Temmuz tarihine baktığınızda bu iptaller yüzde 16. Bu şu demek, eğer bu iş ilk turda tamamlanmaz ikinci tura kalırsa, ikinci tur olacak günün milletin kafasına 24 Haziran kadar önemli bir tarih olarak kazınması lazım. Çünkü biz ilk turda durdurup ikinci turda bu cumhurbaşkanlığını kazanacak noktaya geldiğimizde karşımıza seçimlerde düşük bir katılım oranı çıkarsa bunun altından kalkamayız" dedi.