CHP'den belediyelerdeki grevlerle ilgili açıklama

CHP'den belediyelerdeki grevlerle ilgili açıklama
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, bazı CHP'li ilçe belediyelerinde işçilerin greve başlaması ve sonrası yaşanan tartışmalara ilişkin açıklama yaptı.

CHP'den belediyelerdeki grevlerle ilgili açıklama

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, belediyelerdeki grevler hakkında "İşçinin hak arayabilmesi eksikliğimiz değil gururumuzdur." dedi.

CHP''li Özel, işçilerin mücadelelerinin tamamen haklı olduğunu belirtirken müzakerelerin sürdüğünü ifade edip "Umuyorum ki; Yarınlara iyi haberlerle uyanacağız.." dedi. Özel, grevler üzerinden CHP''yi hedef alan AKP''li Betül Sayan Kaya''ya da "Sizin belediyelerde grev olmaz. Velev ki oldu, reisiniz grevi erteler. İşçinin hak arayabilmesi eksikliğimiz değil gururumuzdur" diyerek yanıt verdi.

Ekonomist Emin Çapa''nın sorusu üzerinede; "Tamamen haklısınız. Hak aranacak, aranıyor. Müzakere edilecek, ediliyor. Yerelden başlayarak; Bizim iktidarımızda bu meseleler böyle çözülecek, işçiler hak arayabilecekler ve haklarını alacaklar diyebilmeliyiz. Umuyorum ki; Yarınlara iyi haberlerle uyanacağız..." ifadelerinin kullandı.

İlgili Haberler