CHP'den BTP'ye katılım

CHP'den BTP'ye katılım
İstanbul'da düzenlenen törenle 1200 CHP'li rozeti takarak Bağımsız Türkiye Partisi saflarına katıldı.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş İstanbul Florya'da Elite World Business Hotel'de Sosyal medyadaki sevenleri ile buluşarak bir ilki gerçekleştirdi.

1200 Cumhuriyet Halk Partili Bağımsız Türkiye Partisi saflarına katıldığı ve birçok tv kanalının canlı yayınladığı Prof. Dr. Haydar Baş ile buluşma gecesinde "çare bir ve beraber olmaktır" teması işlendi.

PROF BAŞ,"MİLLİ PARA" BANA AİT BİR İFADEDİR

Programın finalinde kürsüye gelen BTP lideri Prof. Dr. Haydar Baş "milli para" ifadesi üzerine çarpıcı açıklamalar yaptı.

"Ekonomi kitaplarında milli para diye bir kavram yoktu. Milli para ifadesini ilk kez 2005 yılında İstanbul'da düzenlenen 1. Milli Ekonomi Modeli Kongresi'nde ben ortaya koydum. " diyen Prof. Dr. Haydar Baş bugün milli para ifadesini kendisinden izinsiz kullananlara "Hodri meydan halkın önünde tartışalım" çağrısında bulundu.

3 KATRİLYON DOLAR DEĞERİNDE YERALTI KAYNAĞIMIZ VAR

"Her ev hanımına 1500 TL maaş, her Türk vatandaşına 1.000 TL maaş, asgari ücretliye 10 bin TL maaş vereceğim" diyen BTP lideri kaynaklarını da sıraladı.

Her ülkenin GSYH'nın belli bir miktarı kadar para basma hakkı olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Haydar Baş, "Atatürk'ten sonraki dönemlerde bu hakkı kullanan yok, milli parayı devreye koyan olmadı" dedi.

Türkiye'deki 3 katrilyon dolar değerindeki yeraltı kaynaklarının tespiti için mahkemede tescil davası açacaklarını ifade eden BTP genel başkanı "bu tespit edilen madenler karşılığında paramızı basacağız ve projelerimizi hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Programın sonunda katılımcılara teşekkür eden Haydar Baş, Son 2,5 yıllık süreçte sosyal medya üzerinden 11 milyon kişinin kendilerini takip ettiğini ve olumlu görüşler bildirdiğini ifade eden Prof. Dr. Haydar Baş programın finalinde rozet takanlara yuvanıza hoş geldiniz diyerek teşekkür etti.