CHP'den ittifak açıklaması

CHP'den ittifak açıklaması
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, yerel seçimlere ilişkin, "İttifak görüşmelerinde Sayın Genel Başkanımız, değerli genel başkanlarla görüşme yaptı. Bundan sonra da yapacak. Gönül ittifakımız tam" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partisinin Marmaris ilçe teşkilatında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

31 Aralık yerel seçimlerine de değinen Özel, partiler arası ittifak trafiğine ilişkin, "Sayın Genel Başkanımız, değerli genel başkanlarla görüşme yaptı. Bundan sonra da yapacak" ifadelerini kullandı.

AKP ve MHP'nin belediye başkanlığı ve yardımcılıklarını bir kurban pazarlığı, koç pazarlığı gibi yaptıklarını öne süren Özel'in açıklamaları şöyle:

"Korkunun ecele faydası yok. Bunlar karanlıkta korkudan ıslık çalanlar gibi ittifak şarkıları söylüyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi olarak 81 milyonun hizmetine, 50 milyonun oyuna talibiz. İttifak görüşmelerinde Sayın Genel Başkanımız, değerli genel başkanlarla görüşme yaptı. Bundan sonra da yapacak. Gönül ittifakımız tam. Sahada zaten kavuştuğumuz bütün seçmenler ittifakı birbirleriyle ve gönüllerinde bizlerle yapmış durumdalar. Önümüzdeki günlerde değerli genel başkanların görüş alış verişinden sonra da belli yerlerde belli birliktelikleri sağlayıp, daha emin adımlarla ilerleyebiliriz."

İlgili Haberler