CHP’den Konya’daki taciz iddialarına yanıt

CHP’den Konya’daki taciz iddialarına yanıt
CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Konya İl Başkanlığı'ndaki taciz iddialarına ilişkin, "İddia edildiği gibi bir durum söz konusu değil. Dolayısıyla il başkanımızla ilgili herhangi bir disiplin soruşturması yapılmasına ihtiyaç olmadığı kanaati oluştu. İl başkanımız görevinin başında" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, parti genel merkezinde basın toplantısı gerçekleştirdi.

CHP Konya İl Başkanlığı'ndaki taciz iddialarına ilişkin olayın bütün taraflarıyla bir çalışma gerçekleştirildiğini ve çalışmanın sonucunda raporun ortaya konulduğunu bildirdi. Salıcı, "CHP olarak şunu gördük ki ortada iddia edildiği gibi bir durum söz konusu değil. Dolayısıyla il başkanımızla ilgili herhangi bir disiplin soruşturması yapılmasına ihtiyaç olmadığı kanaati oluştu” dedi.

CHP’li Salıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İl Başkanımız görevinin başında. Benzer bir durum Bursa'da Osmangazi'de gerçekleşti. Osmangazi'de konunun muhatabı ilçe başkanının istifası alındı hızlı bir şekilde ve disipline sevk edildi. Disiplin sürecinde konunun detayları ortaya çıkacak"

 

İlgili Haberler