Aykut Erdoğdu'nun eski eşinden yeni ses kaydı. Ortalık yine karışacak

Aykut Erdoğdu'nun eski eşinden yeni ses kaydı. Ortalık yine karışacak
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi Özge Erdoğdu’yla konuşmasını yayınlanmasının ardından bu kez Özge Erdoğdu ile Aykut Erdoğdu’nun yeni eşi Tuba Torun'la konuşmaları ortaya çıktı.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu''nun eski eşi Özge Erdoğdu''dan çok konuşulacak bir paylaşım daha geldi. İlk videoda Özge Erdoğdu ile Aykut Erdoğdu’nun Tuba Torun hakkında sarf ettiği sözlere ilişkin görüntüler yayınlanmıştı.

YENİ SES KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Yayımlanan ikinci videoda ise, başrol Tuba Torun oldu. Tuba Torun ile Özge Erdoğdu arasında geçtiği öne sürülen ses kaydında, Torun''un "Dolarla milletvekili oluyorlar, ben burada sabahtan akşama kadar kadın hakları diye yırtınıyorum" dediği duyuluyor.

"Özge" adlı hesaptan yapılan paylaşıma "''Dolarla vekil oluyorlar, ben kadın hakları diye yırtınıyorum. Olamıyorum'' demiştin hatırlıyor musun Tuba Torun. Neyse ki artık partidesin, Aykut Erdoğdu''yu aldın sırada vekillik var." notu düşüldü.

"DOLARLA MİLLETVEKİLİ OLUYORLAR"

Tuba Torun''a ve Özge Erdoğdu''ya ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında; Tuba Torun''un ağlayarak, "Dolarla milletvekili oluyorlar, ben burada sabahtan akşama kadar kadın hakları diye yırtınıyorum. Birine inandım tamam mı ve inandığım için de evet kendimi ortaya koydum. Ve şu anda da istifa edeceğim." dediği duyuluyor.

Ses kaydının devamında ise karşı taraftaki Özge Erdoğdu''nun "Tuba bir sakin ol hayır" dediği Torun''un ise yeniden "Ben buranın adaletsiz bir dünya olduğunu biliyordum ama bu kadar adaletsiz olduğunu bilmiyordum Özge. Çünkü benim bakılması gereken bir annem var" dediği anlaşılıyor.

OLAYIN AYRINTILARI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, 3 ay önce Özge Erdoğdu ile boşandı. Bu boşanmanın hemen ardından 2 hafta kadar önce CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi avukat Tuba Torun ile evlendi. Eski eş Özge Erdoğdu''ya ait olduğu iddia edilen bir sosyal medya hesabından Aykut Erdoğdu ile eski eşi Özge Erdoğdu arasında geçen telefon görüşmesini içeren bir video paylaşıldı.

Video, "Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu''nun Torun''la ilişkisini öğrendikten sonra... Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalıştı. Daha sonra Tuba Torun ile evlendi." notuyla yayınlandı. Telefon görüşmesinde Aykut Erdoğdu''nun Özge Erdoğdu''yu Tuba Torun ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalıştığı görüldü.

Aykut Erdoğdu''nun kullandığı skandal ifadeler gündeme bomba gibi düştü. Özge Erdoğdu''yu ikna etmek için yeni eşi Tuba Tosun hakkında "Bak dertleşmekse bilmem neyse şuysa buysa. Tuba hiçbir şey çekmedi. Tamam mı? Dört senedir, ehli namus, parasını, evini de her şeyini şey yaparak, siyasetine bakarak, anasıyla ilişkilerine bakarak. Harbiden babalık ettim ben. Ben olmasam sanki gidecekmiş, evlenecekmiş, bilmem ne yapacakmış da yuva kuracakmış. Ben bin kere söyledim ''Önüne biri çıkarsa git'' Şimdi bana böyle hayvanmışım gibi davranarak. Ben niye parti meclisine giremedim biliyor musun? Kemal Beyi beş kere aradım, bunu listeye al diye. Oğuz''u beş kere aradım ''Beni çıkarın bunu alın'' diye. O insanlar, adam çıkmış, sevgilisi için bunu yapıyor. Bütün kurultayda buna oy topladım, kim yapar bunu be! Bu toplumda bir tane namuslu adam bunu yapar, günah. Bu girsin lan dedim. Bir şekilde hallederiz. Yaptığı iş mi yani." ifadelerini kullandı.

Video kaydında Özge Erdoğdu Aykut Erdoğdu''ya cevaben "Aykut boşver. Benimle ilgili, sana bir şey diyeyim mi? Benden çok özür diledi, yalvardı. Senin elini ayağını öpeyim dedi bana. Benim hakkımda konuşma dedim. Tuba bunu nereden çıkardın dedim" dedi.

Videonun sosyal medyada yayılmasının ardından Aykut Erdoğdu açıklama yaptı. Erdoğdu, "Bu akşam eski eşimle birkaç ay önce yaptığım bir telefon konuşması sosyal medyaya düştü... Bu konuşma görüntülü olarak kaydedilmiş... Şartlar ne olursa olsun eski eşim ve çocuğumun annesi hakkında kötü bir şey söyleyemem..." dedi.

Şimdiki eşi Tuba Torun''un hastaneye kaldırıldığını belirten Aykut Erdoğdu, "Ben yanında olabilmek için Ankara''dan yola çıktım... Yaşattıklarım için kendisinden bütün kalbimle özür diliyorum... Şu an tek derdim oğlumu ve eşim Tuba''yı bu yaşananların şokundan koruyabilmek..." ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler