CHP’li başkan, o kanalın sorularını yanıtsız bıraktı

CHP’li başkan, o kanalın sorularını yanıtsız bıraktı
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, seçim döneminde kendisi ve CHP-İYİ Parti iş birliği hakkında provokatif haberler yapan kanalın sorularını yanıtsız bıraktı. Söz konusu kanal geçmiş dönemdeki AKP’li belediye tarafından kurulmuştu.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un seçimi kazanmasının ardından düzenlenen ilk Belediye Meclisi toplantısı öncesinde dikkat çeken anlar yaşandı.

Yerel seçim sonrası mazbatasını alan ve CHP’den aday olan Bozkurt, Esenyurt TV’nin sorularını yanıtsız bıraktı. Söz konusu kanal, seçim dönemine CHP’yi sürekli eleştirirken, İYİ Parti ile CHP arasındaki iş birliğinde HDP’nin de olduğunu iddia ediyordu.

Esenyurt TV muhabiri, meclis toplantısı öncesi Keman Deniz Bozkurt’un önünü kesti ve röportaj almak istedi. Bozkurt ise "Ben size röportaj vermek istemiyorum, cevap vermek istemiyorum" diyerek, uzaklaştı. Esenyurt TV, sonrasında ise sosyal medyadan “, "Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt TV'nin sorularını neden cevaplamıyor, yorum sizin" şeklinde bir video hazırladı

AKP’Lİ BELEDİYE TARAFINDAN KURULDU

Esenyurt TV’nin tescil belgelerine bakıldığında, kanalı AKP’li belediyenin kurmasına rağmen, sahibinin özel bir kişi olduğu görülüyor.

Esenyurt TV'nin Abdullah Gürman isimli birine ait olduğu ve belediye binası içerisinde Basın Yayın Müdürlüğü katında adres kaydının yer aldığı belirtiliyor.

d4msfqmw0aa09g0.png