CHP’li başkandan hamle: T.C. ibaresi geri geliyor

CHP’li başkandan hamle: T.C. ibaresi geri geliyor
CHP Belediye Meclis Üyesi Tahsin Mert Karagöz’ün ‘T.C. ibaresi geri gelsin’ teklifi üzerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da, “Benim de talimatımdır. Belediyenin önüne ‘T.C.’ ibaresini Pazartesi gününe kadar istiyorum” dedi.

Bolu Belediye Meclisi Nisan ayı 2’inci birleşimi, Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının Dilek ve Temenniler bölümünde söz alan CHP Belediye Meclis Üyesi Tahsin Mert Karagöz, 2013 yılından itibaren bankalardan başlayarak tüm resmi kurumlardan “T.C.” ibaresinin kaldırıldığını belirterek, “Vatandaşı olduğumuz Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltılmasını, yani T.C. ibaresini tekrar şanlı Bolu Belediyemiz’de yer almasını talep ediyorum” dedi.

T.C. İBARESİ EKLENMESİ TALİMATI VERDİ

CHP’li Karagöz’ün teklifi üzerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da, “Benim de talimatımdır. Meclis kararı alınmayacak bir konu zaten. Belediyenin önüne ‘T.C.’ ibaresini Pazartesi gününe kadar istiyorum” diyerek ilgili müdürlükten Pazartesi gününe kadar belediye binasında tabelalara “T.C.” ibaresi eklenmesi talimatı verdi.

Başkan Özcan’ın talimatı gereği, Pazartesi gününe kadar belediye tabelasına “T.C.” ibaresi eklenecek.

ÖZCAN’DAN DAHA ÖNCE SURİYELİ ÇIKIŞI GELMİŞTİ!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ilk resmi yazsında Suriyelilere yapılan yardımların kesilmesi talimatını vermişti. Özcan, seçim çalışmaları Suriyelilere yapılan yardımların kesileceğini ve Suriyelilere iş yeri açma ruhsatı vermeyeceğini söylemişti.

İlgili Haberler