CHP'li belediyeden çalışanlarına promosyon müjdesi

CHP'li belediyeden çalışanlarına promosyon müjdesi
Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinin CHP'li Belediyesi ile Türkiye İş Bankası arasında imzalanan 'Maaş Ödeme Protokolü' anlaşmasına göre belediye bünyesindeki memur ve işçiler üç yıllık anlaşma için 3750 TL promosyon alacak...

CHP'li belediyeden promosyon müjdesi

Halil Acar / Yeniçağ - Şarköy

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi Belediyesi ile Türkiye İş Bankası arasında belediye bünyesindeki  memur ve kadrolu işçiler için “Maaş Ödeme Protokolü” imzalandı.

Şarköy Belediye Başkanlık makamında gerçekleştirilen imza törenine Belediye Başkanı Alpay Var, Türkiye İş Bankası Şarköy Şube Müdürü Tuncay Lale ve Banka Servis Yetkilisi Emine Arım katıldı.

Belediye ile banka arasında yapılan Maaş Ödeme Protokolü ile belediye memuru ve işçileri üç yıllık anlaşma için 3750 TL promosyon alacaklar.

Protokol imzalanması sonrası  açıklama yapan BELEDİYE Başkanı Alpay Var “Bu gün 24 memur,5 sözleşmeli personel  ve 59 kadrolu işçilerimiz için Belediyemize en yüksek teklifi veren Türkiye İş bankası ile “maaş Ödeme Protokolü imzaladık.

Bilindiği  gibi bu protokol 3 yıllık bir süreyi kapsıyor.Belediye personelmizin maaş ve diğer her türlü ödemeleri  üç yıl  süre ile Banka aracılığı ile yapılacak.Bu üst seviyedeki Promosyon bedeli belediyemiz kadrosunda çalışan personelimiz tarafından memnunlukla karşılandı.Dünyanın ve ülkemizin olumsuz bir şekilde etkilendiği pandemi şartlarının yaşandığı bu günlerde gerçekleşen bu katkı. Çalışanlarımıza ekonomik olarak olumlu bir rahatlama sağlayacak. Çok Mutluyuz”dedi.